Ветеранът Джанлуиджи Буфон сравни футболните звезди Лионел Меси и Кристиано

...
Ветеранът Джанлуиджи Буфон сравни футболните звезди Лионел Меси и Кристиано
Коментари Харесай

Буфон сравни Меси и Кристиано с Федерер и Надал

Ветеранът Джанлуиджи Буфон съпостави футболните звезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо с тенис величията Роджър Федерер и Рафаел Надал.

“Класата на Федерер е неограничена, до момента в който при Надал става дума главно за неизменност, доста пот и гений - съобщи Буфон. - Няма по какъв начин другояче да спечелиш толкоз шампионати от Големия шлем. Здравите тренировки и непрекъснатото предпочитание да става все по-силен разрешиха на Рафа да бъде на равнището на най-талантливия тенисист в историята. Сравнението е явно и ме кара да се засмея, защото Лео Меси е като Федерер, до момента в който Кристиано е като Надал.”

В изявление за списание Sportweek на Gazzetta dello Sport вратарят на Ювентус уточни сънародника си Алесандро Дзанарди за най-големия състезателен воин, който познава.

Дзанарди беше водач във Формула 1, само че тежка злополука през 2001 година го остави без крайници. И въпреки всичко той продължи да взе участие в надпревари със особено пригодени коли, а също така завоюва златен орден от Параолимпиадата през 2012 година “Малцина биха се съвзели по-късно - даже без крайници. Алекс ни учи какъв брой значим е мозъкът ти и че той ръководи всичко. Независимо че е стеснен във опциите си, Дзанарди мисли интензивно и основава разнообразни неща, които да ти помогнат”, изясни Буфон.
" If life keeps giving me this type of presents, I think I'm going to live until 200 because I want to enjoy it all. "

- Alex Zanardi #IMItaly pic.twitter.com/6SaAh07vsQ
— IRONMAN Triathlon (@IRONMANtri) September 21, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР