Ветеранът Блейк Грифин, един от най-опитните играчи на позицията център

...
Ветеранът Блейк Грифин, един от най-опитните играчи на позицията център
Коментари Харесай

Бостън Селтикс е постигнал споразумение с центъра Блейк Грифин

Ветеранът Блейк Грифин, един от най-опитните играчи на позицията център в Националната баскетболна асоциация (НБА), се е съгласил да подпише контракт с тима на Бостън Селтикс. Това заяви за организация АП човек, който е осведомен с договарянията и детайлите по договорката.

Човекът е изискал да остане неизвестен, защото договорът на Грифин с Бостън към момента не е разгласен публично. За първи път за сходна договорка стана ясно от информация на телевизия ESPN.
33-годишният Грифин би трябвало да помогне на първенците на Източната конференция да компенсират отсъствието на главния си център Робърт Уилямс Трети, който по всяка възможност ще пропусне дуелите в идващите от 8 до 12 седмици поради интервенция на коляното. Друг проблем в Бостън е травмата на 218-сантиметровия Люк Корнет, който направи разтежение на глезена малко след началото на подготвителния лагер.

Грифин, номер 1 в драфта за селекция през 2009-а година, през последния сезон играеше за Бруклин. Във визитката му са записани шест участия в Мача на звездите, както и приблизително 19.8 точки и 8.2 битки за 12 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР