Вестникът Сръбски телеграф публикува 11 ключови точки на документ, наречен

...
Вестникът Сръбски телеграф публикува 11 ключови точки на документ, наречен
Коментари Харесай

САЩ с план за международната интеграция на Косово

Вестникът " Сръбски телеграф " разгласява 11 " основни точки " на документ, наименуван " План за поддръжка на интернационалната интеграция на Косово ", който съгласно изказванията във Вашингтон са приели Съединени американски щати, Германия, Франция, Англия и Италия.
В тях, както твърди изданието, в детайли е създаден проект за напън, чиято последна цел е заличаване на Сърбия, т.е. цялостна самостоятелност на Косово и отдалечаване на Белград от Москва, съобщи БГНЕС.
Като основни точки в този " Вашингтонски документ " са изброени цялостен суверенитет на Косово и участие в Организация на обединените нации, оказване на напън върху всички страни членки на Европейски Съюз, които към момента не са признали Косово.
В проекта също по този начин се акцентира, че би трябвало са бъде предотвратена всяка самодейност за делба на някогашната сръбска провинция, а също по този начин тя да бъде призната в Интерпол, ЮНЕСКО, Съвета на Европа, Световната митническа организация.
Сред точките в проекта попада и напън върху прилежащите страни за започване на двустранни разногласия със Сърбия, изфабрикуване на афери с присъединяване на сръбския президент Александър Вучич и неговото най-близко обграждане, както и по-голямо финансиране на неправителствените организации, работещи против държавното управление в Сърбия.
Вестникът прибавя, че срещата на петте международни сили е извършена в деня на военния церемониал в Москва, а детайлности от проекта е научил сръбският външен министър Ивица Дачич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР