Вестник публикува днес информация за офшорна фирма на Британските

...
Вестник  публикува днес информация за офшорна фирма на Британските
Коментари Харесай

Асен Василев излязъл от управлението на офшорна фирма година преди да стане министър

Вестник " " разгласява през днешния ден информация за офшорна компания на Британските вирджински острови, която е 100% благосъстоятелност на някогашния длъжностен финансов министър и сегашен съпредседател на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

Според изданието той взе участие и в други компании зад граница и в България. Вестник " Труд " твърди, че разполага с документи, съгласно които офшорката се споделя " Акселберт Лимитид ".

Дружеството все още било в положително положение и е настоящо. Учредено е на 12 май 2015 година Асен Василев имал целия капитал от 50 000 акции, настояват от " Труд ".

От пресслужбата на " Продължаваме промяната " споделиха за, че Асен Василев е заявил всичко, което има в подадените от него заявления.

В данъчната му декларация, фигурираща в уеб страницата на КП КОНПИ, е вписано, че 12 месеца преди встъпването си в служба като длъжностен министър на финансите Асен Василев е излязъл от собствеността и ръководството на цитираната от в. " Труд " компания " Акселберт Лимитид ", както и от всички останали сдружения, в които е имал присъединяване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР