Вестник Ню Йорк таймс публикува анонимна статия на висш представител

...
Вестник Ню Йорк таймс публикува анонимна статия на висш представител
Коментари Харесай

"Ню Йорк таймс" излезе с анонимна критична статия на служител в Белия дом

Вестник " Ню Йорк таймс " разгласява анонимна публикация на върховен представител на администрацията на Доналд Тръмп, в която се показва по какъв начин нейният създател се пробва дружно с други хора да се бори от вътрешната страна против най-лошите пристрастености на президента, предадоха международните организации.

Тръмп незабавно дефинира текста като " нерешителен " и го назова " изменничество ", а държанието на изданието дефинира като " доста непочтено ".

Публикуването на публикацията идва в миг, в който издания оповестиха фрагменти от избухлива книга на проверяващия публицист Боб Удуърд, отдадена на Тръмп и на протичащото се в Белия дом. В нея Тръмп е обрисуван като холерик и параноик, който неговите сътрудници се опитвали да озаптят и даже да заобиколят, с цел да избегнат негови рискови отклонения.

Сега създателят на текста в " Ню Йорк таймс ", озаглавен " Аз съм част от съпротивата в администрацията на Тръмп ", акцентира ясно, че не става дума за негова поддръжка на дейностите на американската левица, а за отбрана на страната от държанието на нейния 45-и президент.

" Мислим, че на първо място имаме обвързване към нашата страна и че президентът продължава да работи по метод, който е нездравословен за положителното здраве на нашата република ", написа в материала.

" Това е повода, заради която ние се ангажирахме да създадем това, което можем, с цел да съхраним нашите демократични институции, като в същото време възпираме най-неуместните импулси на президента Тръмп, до момента в който пристигна време той да напусне поста си ", се добавя още в обявата.

" Сърцевината на казуса е аморалността на президента ", добавя анонимният създател.

В обявата се регистрира, че администрацията е постигнала прочут прогрес по въпроси като фискалната промяна, подсилване на армията и други, само че създателят счита, че тези достижения са били реализирани " макар, а не посредством " на Доналд Тръмп, чийто управленчески жанр е избран като " свидлив ", " емоционален " и " безполезен ".

В. " Ню Йорк таймс " изясни, че е взел решението да разгласява анонимна публикация по искане на нейния създател. Изданието знае неговата идентичност. " Ние мислим, че публикуването на този материал е единственият метод да се разреши на нашите читатели да се срещнат с една значима позиция ", споделя изданието.

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс сподели, че е разочарована, само че не сюрпризирана от решението на вестника да разгласява тази публикация. Тя я дефинира като " недомислена и егоистична ".

" Близо 62 милиона души гласоподаваха за президента Доналд Тръмп през 2016 година Нито един от тези хора не е дал своя вот за един нерешителен и неизвестен източник на фалиращия " Ню Йорк таймс ", сподели тя, повтаряйки постоянно употребявано изказване на Тръмп.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР