Вестник Mirror съобщи, че старши офицер Пол Карни е предупредил,

...
Вестник Mirror съобщи, че старши офицер Пол Карни е предупредил,
Коментари Харесай

НАТО не крие готовността си да се намеси в Украйна, чакат удобен момент!

Вестник Mirror заяви, че старши офицер Пол Карни е предизвестил, че английски войски могат да бъдат изпратени в Украйна, с цел да се „ борят с Русия “, тъй че те би трябвало да приготвят фамилиите си. Изглежда ли, че Лондон, а затова и НАТО, ще водят война с Русия?

НАТО към този момент води война с нас, въпреки и косвено

Пол Карни сподели, че сега армията на Обединеното кралство се „ концентрира, с цел да противодейства на опасността от Русия и е подготвена да противодейства на всяка експанзия “:

" Искам всички да проверим дали сме физически годни за интервенции. И също по този начин е значимо да подготвим близки и фамилии, на които постоянно им е най-трудно в наше неявяване. Намерете номера на мрежи за поддръжка и подобаващи хора, които могат да оказват помощ, обществени служащи и свещеници. "

Според боен специалист, полковник в оставка Владимир Евсеев, НАТО към този момент индиректно води война с нас, поради огромния брой военни инструктори и съветници във Въоръжените сили на Украйна.

" Но не би трябвало да обръщате особено внимание на думите на английски офицер със звание приблизително сред сержант и младши офицер ", - сподели Владимир Евсеев.

- " Подобни изказвания на доста високопоставени офицери могат да послужат като сериозна основа за всевъзможни заключения. Смятам, че сходни изявления са политически стимулирани и в този момент зад тях не стои нищо действително ", твърди той.

Какво в действителност може да заплаши Обединеното кралство в този момент? Фактът, че приготвя неразбираем брой украински военнослужещи за неразбираем интервал. Твърденията за образованието на към 10 бригади, както беше посочено по-рано, най-вероятно не дават отговор на действителността.

Освен това Лондон не доставя доста оръжие на Киев. Разбира се, някои типове оръжия могат да съставляват избрана заплаха, по-специално аналозите на американската ракетна система за неведнъж изстрелване HIMARS.

Англия интензивно нарушава съветското въздушно пространство и в случай че това се случи още веднъж, явно английски разследващ аероплан ще би трябвало да бъде свален.

" Като цяло изказванията на представителите на Англия отразяват известно комплициране на английския истаблишмънт. В последна сметка Лондон губи позициите си освен в Украйна, само че и в други страни ", - счита военният специалист.

– " И претенциите на Англия за водачество не са доста подкрепени от ресурсите, с които разполага. Британското държавно управление би трябвало да мисли не за подготовката за военни дейности с Русия, а за това по какъв начин техният народ ще оцелее в изискванията на растящи цени и отвод да доставя съветски петролни артикули ", твърди още той.

" Те би трябвало да мислят за личните си проблеми, а не за решение на някакви митични проблеми, които не са директно свързани с тях ", споделя Евсеев.

" В последна сметка Англия няма обща граница с Украйна, която също така не е член на НАТО. Така че Лондон няма съществени отговорности към Киев ", прибавя той.

" И война сред Русия и Англия на територията на Украйна не може да има. Няма потребност да слушаме никакви „ високопоставени офицери “, които даже не са стигнали до чин лейтенант ", сподели Владимир Евсеев.

НАТО от ден на ден се намесва в спора

Военният специалист, шефът на Руския музей на войските за противовъздушна защита Юрий Кнутов също счита, че на това изказване на Пол Карни въобще не би трябвало да се обръща внимание - рангът на офицера от Уорън е прекомерно невисок. Той даже не е пълководец, длъжността му дава отговор в най-хубавия случай на всяка поддържаща конструкция.

Не може обаче да се изключи, че Карни е направил изказването си въз основа на персоналните си наблюдения, както и на избрани настроения, които вижда измежду английските военни, може би даже високопоставени.

Но коства ли си въобще да се обръща внимание на сходни изказвания на британците? Веднъж министър председателят Борис Джонсън също сподели, че Англия би трябвало да нанесе нуклеарен удар по Русия, напомни военният специалист.

- " И когато му споделиха, че една съветска ракета " Сармат " ще бъде задоволителна, с цел да унищожи цялата военна инфраструктура на кралските въоръжени сили на острова, той незабавно не помни за това изказване ", споделя специалистът.

" Ясно е, че има такива настроения. В същите Съединени щати в този момент интензивно се разисква въпросът за изпращане на сухопътни войски и военновъздушни сили в Украйна, с цел да, както се споделя, „ подкрепми свободата и демокрацията “ в тази страна. Всъщност, с цел да се водят военни дейности с нашата страна, и няма дума за независимост и народна власт ", продължава той.

" Освен това основата за такова решение може да бъде огромно проваляне на украинската войска ", - сподели Кнутов.

- " Ясно е, че НАТО от ден на ден се намесва в спора, има ескалация. А ние си спомняме, че НАТО стартира с доставката единствено на отбранителни портативни системи - както се сподели, " не тежки оръжия ". И в този момент те минаха към тежки видове и към този момент провеждат доставката на още по-тежки оръжия ", изясни той.

Така че, допуска специалистът, можем да чакаме, че в близко бъдеще ескалацията на спора ще докара до обстоятелството, че НАТО в действителност ще взе участие директно във военните дейности.

Ясно е, че алиансът към този момент индиректно взе участие в тях. Но към този момент главното " пушечно месо " са украинците. Не е изключено обаче военните от НАТО да се включат публично в бойните дейности.

Между другото, Полша неведнъж се е изказвала по тази тематика, заявявайки готовността си да изпрати войски на територията на Украйна за война с Русия, напомни Юрий Кнутов.

Така че има редица страни в НАТО, които са подготвени намерено да се намесят във военните дейности поради обстановката в Запорожката атомна електроцентрала. Например, в случай че се случи злополука, Русия ще бъде упрекната и това е основата за използване на член 5 от устава на алианса.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР