VessoU определено не е от младите артисти, на които им

...
VessoU определено не е от младите артисти, на които им
Коментари Харесай

VessoU избухна в Instagram срещу хейтърите и заяви: "Само на глупака всичко му е ясно"

VessoU несъмнено не е от младите актьори, на които им пука за публичното мнение и го е доказвал много пъти. Той провокира супер доста мнения, когато мина в различен жанр и стартира да прави части с поп-фолк певици. Един от последните му шлагери е точно с Алисия, а песента може да чуете във видеото горе.

Е, до момента в който той гради музикалната си кариера, не оставa задължен на злобарите, които постоянно си губят времето, като пишат нелепости под някои негови фотоси. Истината е, че в секцията с мненията в профила на VessoU не се срещат постоянно отрицателни отзиви, само че не тъй като ги трие, а тъй като множеството хора го харесват. 

Виж още: Луксът я притегля: Михаела Тодорова завърта мъжките глави в Турция, посети паметно заведение 

Красавецът в този момент пусна нова своя фотография, на която се усмихва на всички недоброжелатели, а към нея е написал нещо доста малко, само че тъкмо: " Мъдрият се учи да може, умният – да знае. Само на простака всичко му е ясно. " Е, няма по какъв начин да не се съгласим и ние с думите му, които евентуално са ориентирани към всички, които могат единствено да подлагат на критика другите. 

Виж още: Кремена от Бойците е рискова! Вижте по какъв начин гледа " Игри на волята " вечер

Наскоро ви пoказахме, че рапърът се оплака от ужасните квартири в столицата. Стана ясно, че е почнал да си търси апартамент чартърен в София, а местата, които му оферират са " отвратителни ". VessoU показа, че за наем от 600 до 800 лева се е нагледал на гадни места с мизерни условия. " Какво толкоз оферирате, че цената е такава ", попита риторично VessoU наемодателите. И добавя, че цените са естествени за София, само че не и изискванията. А той просто желае апартаментът да е готин и да му е уютно вкъщи. 

Виж още: Чужда мода или български обичаи?! Тези известни българи демонстрираха, че патриотизмът има доста лица

Изображение: https://www.instagram.com/vessou_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР