Веско Маринов качи около 20 килограма след раздялата с последната

...
Веско Маринов качи около 20 килограма след раздялата с последната
Коментари Харесай

Веселин Маринов изпадна в депресия, страшно напълня

Веско Маринов качи към 20 кг след раздялата с последната си държанка Веселина Пеева, написа " Телеграф “. Естрадният реализатор е изпаднал в меланхолия след края на връзките си с русокоската, а най-лошото е, че даже не желае да чуе за друга.

Подобно на доста други Маринов също намира разтуха в храната. Всеки път, когато се почувствал раздразнителен, Веселин похапвал. Прекомерната консумация обаче очевидно се е отразила на визията на изпълнителя на " Нашата полиция ни пази “. Това видяха негови почитатели, които останаха шокирани от типа и угриженото му изражение. Според осведомени артистът страдал и поради опустошения си обществен имидж.

За в никакъв случай не е загадка, че е прочут разбивач на фамилии. Припомняме, че Маринов дълго време криеше дамата на сърцето си. През предходната година тя се появи в компанията на охранители в НДК, където той изнесе концерт, а по-късно публично я показа в Разлог. Очевидно повода за раздялата е точно госпожа Пеева, защото противоположно на Веско тя не наподобява потисната от развръзката посред им.

След окончателното и явно взето от нея решение Маринов се откъснал любовта, защото нито една от последните му дами не се е задържала в живота му. Не е ясно дали 57-годишният реализатор ще остане самичък, само че сигурно ще му отнеме време да се отърси от случилото се и да не помни Веселина.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР