Вещерска организация от Ню Йорк организира публичен обред по налагане

...
Вещерска организация от Ню Йорк организира публичен обред по налагане
Коментари Харесай

Вещици проклеха новия US върховен съдия

Вещерска организация от Ню Йорк провежда обществен ритуал по налагане на проклинание на най-новия член на Върховния съд на Съединени американски щати Брет Кавано, съобщи Би Би Си. Кавано (53 г.) постави клетва на 6 октомври след седмици на драми към номинацията му от президента Доналд Тръмп поради обвинявания в секс тормоз против съдията.

Твърденията за непристойното му държание датират отпреди десетилетия и вследствие на експресно следствие ФБР не съумя да откри неговата неприспособимост да стане част от Върхония съд. И Сенатът го утвърди на новия пост с 50 на 48 гласа.

Организаторката на обреда Дакота Бракиале – съсобственик на окултния и философски бутик “Кейтлънд Букс ”, съобщи, че няма да споделя елементи към проклятието, само че посочи, че то има за цел да изобличи същинската същина на Кавано и да му навреди. В негова отбрана се разгласи калифорнийският екзорсист с 12-годишен стаж отец Гари Томас. Той съобщи, че ще се опълчи с молебствия на вещерските старания, защото “черната магия не е независимост на словото ”.

Миналата година “Кейтлънд Букс ” провежда три поредни ритуала за налагане на проклинание и над президента Тръмп, за които разгласи, че са постигнали триумф.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР