Веселка Петрова е букмейкърката, пуснала майсторския фиш от 18 мача

...
Веселка Петрова е букмейкърката, пуснала майсторския фиш от 18 мача
Коментари Харесай

Букмейкърката от Враца: Еуфорията от печалбата в Еврофутбол беше голяма

Веселка Петрова е букмейкърката, пуснала майсторския фиш от 18 мача в права колонка във Враца, който обезпечи на притежателя си 956 892,41 лв. облага.
 Големият победител, спечелил близо 1 милион лв.: Това е една сбъдната фантазия
Това се случи на 25.02.2019 година Пунктът се намира в центъра на града и след изплащането на близо 1 милиона лв., става се по-търсен от играчите на " Еврофутбол ".

За множеството от тях това към този момент е късметлийският пункт във Враца. Ето какво показа госпожа Петрова единствено няколко дни, откакто шестцифрената сума бе изплатена.

Какво е възприятието да сте пунктът на милионера?
- Ние сме щастливи и горди, че през годините при нас се осъществиха и не престават да се получават все по-големи облаги.

Вие по какъв начин разбрахте?
- Сутринта представител от " Еврофутбол " ме осведоми, че в нашия пункт е извоювана рекордна облага от към 1 милион лв.. Първоначално и аз не можех да допускам. Беше ми обяснено, че са 18 срещи в права колонка за 200 лв.. Еуфорията беше огромна!

Вие ли съобщихте новината на печелившия? Как реагира той?
- Да! Той не знаеше, че има облага – беше наблюдавал срещите от събота и част от неделните. Беше отвън града. За другите мачове нямаше информация. Така че, като се прибра в късния следобяд у дома, ревизира своя ваучър, обади ми се по телефона и удостовери, че той е щастливецът. Беше доста щастлив. Това беше една в действителност непредвидена вест.

Редовен участник ли е при вас?
- Да, от към 8 години, а в последните 4 сме по-близки. Идва всяка събота. Винаги е квалифициран с 12 написани мача в талона. Другите срещи ръчно ги дописваме на терминала. Играе за събота, неделя и вероятно понеделник.

Има ли някаква система на игра или следи статистиката?
- На нас ни е направило усещане, че той постоянно е квалифициран! Идва, пуска си талона и си потегля. Не се заседява в пункта и не разяснява срещите с останалите участници. Доста осведомен е и следи статистиката. При него присъщото е, че употребява знаци „ 1 “ и „ 2 “. Никога „ Х “. Той постоянно разчита на доста срещи – от 15 до 22. Това е неговата тръпка, неговото занимание. Но, като цяло не е религиозен.

Според Вас каква ще е неговата последваща облага и по кое време?
- Наблюдаваме една цикличност при него през 4 години. Да сме живи и здрави след 4 години нека му съобщим новината за още някой милион.

Как реагираха останалите играчи, когато схванаха за огромната облага от съвсем 1 милион лв.?
- Еуфорията беше в действителност доста огромна! Имаше доста радостни и щастливи хора. Всички му пожелаваха още доста шанс. Може би всички ще пробват с много срещи да играят.

На какви мачове разчитат Вашите играчи - Топ шампионатите в Европа или по-малко известните шампионати?
- При нас има всевъзможни играчи. Едни играят от Топ шампионатите, други от по-неизвестни шампионати.

Често ли се случва при Вас да се падат огромни облаги?
- Доста постоянно се случва при нас да имаме огромни облаги. Не инцидентно ни назовават късметлийския пункт във Враца. Ние имаме много суми над 10 000 лв.. От наши постоянни клиенти. Имаме участници, които с по-голяма сума залагат на малко срещи. Други пък с по-малка сума залагат на повече срещи, само че там предвижданията са на Първо полувреме/Краен излаз, което е различен вид игра. Имаме много печеливши, които залагат на 10-15 срещи в колонка.

Какви са Вашите наблюдения – суеверни ли са играчите на Еврофутбол?
- Имаме и суеверни клиенти. Те избират да седнат на несъмнено място и да не им се разяснява срещата. Имаме и несуеверни играчи, които влизат залагат и шансът си е отново с тях.

Според Вас каква е формулата за триумфа?
- Формулата за триумфа е играчите да бъдат упорити и да наблюдават статистиката. Все отново би трябвало и доза шанс.

Сега след огромната облага, която беше извоювана с 18 мача в права колонка, има ли и други, които пробват шанса си по този метод?
- Разбира се и се надяваме, че ще има още доста, които ще пробват тази печеливша система. Затова " Еврофутбол " е повече от игра и дава на всеки късмет за повече облаги.

Какви са Вашите пожелания към огромния печеливш и останалите играчи на " Еврофутбол "?
- Ние му пожелаваме още доста точни прогнози, а на останалите играчи – да изпитат тръпката с познаването в " Еврофутбол "!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР