Веселка Маринова е големият победител в петия сезон на „Фермата“.

...
Веселка Маринова е големият победител в петия сезон на „Фермата“.
Коментари Харесай

Веселка спечели Фермата - slava.bg


Веселка Маринова е огромният победител в петия сезон на „ Фермата “. Тя си заслужи любовта на феновете и чек за 100 000 лева

Последните двама оживели блеснаха в лицето на 22-годишната многодетна майка от с. Борима и автомонтьорът с непрекъснат адрес в Испания Красимир Джунов.

„ Не чаках да се оправя толкоз добре и да получа толкоз огромна поддръжка “, съобщи преди оповестяването на зрителския избор тя, предава Монитор.

"Според мен Веси е тази, която сподели на цяла България какъв човек е, тъй че гласувайте за нея ", прикани Краси и прегърна съперничката си.

В първата игра от дуела сред тях младата конярка надделя съперника си и означи резултат 30:10.

Втората борба с кодово име „ Редене на домино “ също не се опря на Веси, която трябваше да стиска зъби и поради травмата си от борбата с Маргарита.

Зрителският избор приключи с 79% за Веселка и 21% за Краси.

Финалът започва с два дуела – мъжки и женски. Краси и Сами Хоссни излязоха първи на Арената. Двамата трябваше да придвижват по две кофи с вода на рамената си по трасе за време от 5 минути, като успеха бе за този, който е пренесъл по-голямо количество вода. През цялото време представянето им беше на кантар, само че Сами съумя да придвижи повече вода от съперника си и резултатът стана 30:10 в негова изгода.

Женският двубой представляваше същата игра, само че много по-зрелищна. Маргарита Христова и Веселка проляха кръв, до момента в който минават по Арената. Многодетната майка се поряза грубо и от пръстите й плисна огромна бликам кръв, до момента в който тя режеше металната мрежа. Според медицинския екип на терен имаше подозрение за разрязано сухожилие и играта й отсега нататък бе под въпрос.

Въпреки травмата, тя съумя да завоюва борбата. Младата жена придвижи близо 36 литра вода, а съперничката й Маргарита - към 21.

Във втората борба участниците във „ Фермата “ трябваше да цепят дърва и да редят пъзел. Краси надделя Сами и резултатът им стана 40:40. Веселка реши да продължи напред макар раната си и болката. Тя съумя да победи Маргарита и резултатът стана 60:20 в интерес на Веси.

Зрителският избор за представителите на мощния пол на Арената бе в интерес на Краси, само че единствено с 6% разлика. Решаващи се оказаха гласовете на съфермерите им, като болшинството поддържа Краси. От дамите пък по-голяма обич от почитателите си заслужи Веселка и то с впечатляващ резултат – 96% на 4%. Тя завоюва и 10 точки от към този момент отпадналите участници, с което резултатът стана 166 за нея на 24 точки за Маргарита.

Междувременно започва кастингът за шести сезон на "Фермата ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР