Веселка е големият победител в осмия сезон на Фермата. Това

...
Веселка е големият победител в осмия сезон на Фермата. Това
Коментари Харесай

Какво не знаем страхотната Веселка, която спечели Фермата ...

Веселка е огромният победител в осмия сезон на " Фермата ". Това е втори триумф за участничката, която сграбчи купата и 100 хиляди лева във " Фермата " 5 преди няколко години.

В героичен край по bTV в събота майката на три деца се изправи против Валерия, Камелия, Чавдар, Яни и Иван. Веселка събра 44 точки, като най-после стана ясно, че тя е спечелила и максимален брой зрителски гласове.

Феновете обаче надали допускат през какви тествания е минала любимката им, преди да победи в народен ефир.

Веселка Маринова е на 25 години.

Влиза в петия сезон на предаването като момичето от село Борима, а излиза като първата жена победител във „ Фермата “. Пристъпва в приключението страхливо, само че последователно придобива храброст, мощ и мъдрост. Създава страхотни другарства.

След като излиза от „ Фермата “, Веселка прави стъпки към своята самостоятелност. Разделя се с мъжа си и се мести с децата си в Троян. Спира да се занимава с дърводобив, продава конете си и стартира да създава сувенири и бижута. Завършва колеж със компетентност „ Горски лесовъд “.

Веселка не стопира дотук. С премията от присъединяване си във „ Фермата “ купува остаряла къща в село Борима, която обмисля да стегне и да трансформира в къща за посетители.

„ Иска се доста храброст, с цел да направиш подобен преход. Израснах и прочувствено, и като персона “, признава Веселка в разгара на лятото.

" Още на 15 години се научих да работя на банциг… На 18 се роди първото ми дете, само че аз си ходех на работа, тъй като беше на 200 метра от у дома. Прибирам се, нагостявам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, междинната щерка се беше родила. Мъжът ми пострада при случай и не можеше да работи. Започнах в дърводелска компания, като бях бременна във втория месец с дребния. Тогава най-близката ми другарка, но най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали по какъв начин работя. И му споделила, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този миг спяхме при тази другарка и след абсурда се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми “ – споделя Веселка.

На идващия ден тя намира квартира и стартира да търси нова работа. Взимат я в " Топливо “, където работят единствено мъже. Тя е единствената жена и работи до края на бременността.

" Била съм на ръба и доста обезверена. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, само че постоянно има решение. Няма невъзможност “ – споделя Веселка.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР