Веселина от Игри на волята 4 може и да напусна

...
Веселина от Игри на волята 4 може и да напусна
Коментари Харесай

"Не си го мери с мъжете": Веселина от "Игри на волята" попиля Елица с едно изречение

Веселина от " Игри на волята 4 " може и да напусна шоуто, само че ще бъде запомнена като една от най-ексцентричните участнички в историята на предаването. Именно Веселина бе най-възрастната в този сезон на Игрите, само че това не я спря или демотивира. 

Доста пъти Веселина влезе в спор с хората в племето си, само че в този момент има доста ясни послания за някои от тях. Пред Vbox7 отпадналата Веселина изпрати къси, само че ясни известия до Георги, Елица и Генчо.

" Подлизурко обаятелен, арстистичен, харизматичен... събери си мозъчето, хвани устичката затворена и мисли. Мисли дали не дразниш прекомерно доста, дали не си си повярва прекомерно доста ", отсече Веселина за Георги, който избра персоналното си благоденствие, предпочитайки да получава непрекъснато храна, даже на реката, а не намерения за богатството на племето си.

Виж още: Парите не са проблем: " Мис България " профука цяло положение, с цел да види вековни гробници

Веси обаче посече Елица с думите си. Тя непосредствено посъветва олимпийската шампионка да не си " го мери с мъжете ", в случай че желае да задържи Алекса до себе си. " Няма мъж в този живот, който да се почита, само че и на който да му е прелестно да си го мери с теб. Спортните трофеи са едно, връзките в живота - друго ".

Виж още: Кристиан Костов проплака: " Случи ми се нещо извънредно! " Лошият шанс го преследва навсякъде 

Гената пък е цялостен любимец на Веселина за продобиване на премията. " Ти си специфичен кандидат за победител. Надявам се, че загубата на другарчето ти Аспарух няма да докара до съсипия на тактиките ти за край ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР