Веселина и Чакалов напуснаха надпреваратаДвойна елиминация изненада участниците на Арената

...
Веселина и Чакалов напуснаха надпреваратаДвойна елиминация изненада участниците на Арената
Коментари Харесай

Изненадваща двойна елиминация в „Игри на волята: България“

Веселина и Чакалов напуснаха конкуренцията

Двойна елиминация изненада участниците на Арената на “Игри на волята: България ” довечера. Състезанието навлезе в нов стадий, в който борбата за избавление резервира мястото на един, само че изпрати различен вкъщи. Приключението тази седмица приключи за художничката Веселина и учителя Чакалов, които започнаха конкуренцията като част от племето на Резервите.

Мирослава първа съумя да трансферира 3 топчета през мрежа в игра за самообладание и умелост, което подсигурява завръщането ѝ при Непобедимите. Веселина приключи последна, което я трансформира в първия отстранен тази седмица. “Не съм разочарована от себе си никога, удовлетворена съм от представянето си и то доста ”, сподели тя пред водещите Димо и Ралица минути след отпадането си.

Филип и Чакалов се завърнаха в племето си с новината, че ще се изправят един против различен със залог всичко или нищо. Това провокира откровено отчаяние измежду Безстрашните. Мирела през сълзи призна, че се усеща отговорна за метода, по който е гласувала на съвета под въздействие на други хора, а Валери и Лефтеров осъзнаха, че страхът им е надвил над разсъдъка.

В тежка братоубийствена борба се изправиха едни от най-близките хора в племето на Безстрашните - Филип и Чакалов. Двубоят сред двамата изискваше мощ, воля и шанс, които Филип потвърди, че има. Мечтата на Чакалов доближи до своя печален край: “Филип беше по-добър от мен. Наистина е неприятно, че напущам “Игри на волята ”, само че в случай че трябваше да предпочитам от кого да бъда отстранен, той щеше да е точният човек ”, показа Чакалов откакто се сбогува със своя другар, който се завърна в племето с още 100 златни гроша.

Предишната вечер Безстрашните си размениха обвинявания за тактиката в номинационната борба, както и за персоналните им взаимоотношения на племенния съвет. Коалициите, учредени на пол, се обърнаха една против друга, а Михаела, Чакалов и Филип имаха тъждество от по 3 гласа. Финалната дума беше на капитана Мирела, която изпрати двамата мъже на Арената.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР