Веселин Плачков ще напусне къщата на ВИП Брадър, за да

...
Веселин Плачков ще напусне къщата на ВИП Брадър, за да
Коментари Харесай

Мариана Попова ражда утре, Плачков до нея

Веселин Плачков ще напусне къщата на „ ВИП Брадър ”, с цел да бъде до Мариана Попова за раждането на щерка им. Актьорът се е схванал с продуцентите и към този момент е подготвен да излезе от предаването за няколко часа, научи HotArena .

„ Раждам в четвъртък ”, разкрива изпълнителката. „ Веселин ще е до мен по време на раждането. Ще излезе за малко от къщата, схванал се е с продуцентите ”, споделя още тя, написа „ България през днешния ден ”.


Певицата е без половинката си от 10 дни, само че все пак не се усеща самотна. Тя живее в чисто нова къща край село в Казанлък, където довършва последните елементи от обзавеждането на детската стая.

Жилището на най-новия член на фамилията от дълго време е боядисано и обзаведено и го чака. А бъдещата майка и мъжът й са изцяло подготвени за появяването на дребната девойка на бял свят.

„ Не съм самотна. Винаги има някой с мен. Тайно се надявам Веселин да излезе по-скоро от „ ВИП Брадър ”, само че въпреки всичко му притискам палци за успеха. Гледам го всяка вечер. Той влезе вътре, тъй като самичък е решил ”, призна още Попова.

Самата певица има много добър опит с шоуто. Преди няколко години тя също влезе във формата и взе участие в един от най-силните сезон на предаването и даже се сгоди за предходния си другар Ханес.

„ Казах му всичко, което аз усетих в предаването. Играта е строго самостоятелна. Дадох му упътвания. „ ВИП Брадър ” е отборна игра ”, споделя още изпълнителката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР