Веселин Плачков проговори за скандала около ролята му в „Пътят

...
Веселин Плачков проговори за скандала около ролята му в „Пътят
Коментари Харесай

Плачков разкри кой го е изгонил от Пътят на честта

Веселин Плачков проговори за абсурда към ролята му в „ Пътят на достойнството “ и изненадващото му отдръпване от сериала. Неговият воин Киро Християнина, който бе едно от основните настоящи лица в сапунката, бе разстрелян в последния епизод от първи сезон. Зрителите недоволстваха и останаха с усещането, че зад гибелта на героя му стои Мариана Попова. Половинката на Плачков го ревнувала от интимните подиуми в сериала и го принудила да се махне.

Актьорът обаче даде да се разбере, че е имал проблеми със сценаристката на сериала, който ходя предходната година по Нова телевизия. „ Ще бъда доста тънък и единствено ще кажа, че не бих работил повече с Милена Фучеджиева в никакъв случай и по никакъв метод. Не считам, че правенето на секс във филм е актьорска работа. Голотиите и нецензурните думи просто ей по този начин са нещо на ниска цена и пошло, прекомерно самоцелно. Като артист са ме учили, че всичко в изкуството би трябвало да бъде целесъобразно, естетически издържано.

Когато поех уговорката, имах сюжета единствено на първите епизоди. Ако знаех какво ще се случва по-нататък, просто щях да откажа ролята “, разкри Плачков в изявление за „ Уикенд “. Той отхвърли да даде отговор на въпроса за какво просто не е отказал да прави
секс пред камерите, само че изрично отхвърли Мариана да го е ревнувала от колежките му, с които имаше и една секс сцена в „ Пътя на достойнството “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР