Веселин Плачков е персона нон-грата вече и в театъра, узна

...
Веселин Плачков е персона нон-грата вече и в театъра, узна
Коментари Харесай

Полудяла от ревност, Мариана Попова не позволи на Плачков да играе с Елена Петрова

Веселин Плачков е личност нон-грата към този момент и в театъра, разбра HotArena .

Актьорът е бил изритан от хитов театър на Бойко Илиев – бащата на Ники Илиев , поради стигащата до парадокс ревнивост на жена си Мариана Попова. Той е трябвало да играе основна роля в „ Търновската кралица ” по романа на Емилиян Станев. Благоверната му обаче не разрешила непосредственост със звездата на представлението Елена Петрова.

Смяната на главния артист в представлението е направена още преди повече от месец, научи „ Уикенд ” от сигурни източници в театъра. Плачков е трябвало да излезе на сцената на 15 ноември, когато е била предпремиерата на „ Търновската кралица ” в Нов спектакъл  НДК. Но вместо него в огромната вечер е играл негов заместител – едва известният артист Даниел Найденов, чиято фотография попада в дребен формат на постера на представлението. На същия афиш централно място заема лицето на Весо дружно с това на Елена Петрова – двете звезди на спектакъла. В последния миг преди предпремиерата се наложило Плачков да се отдръпна и в деяние да влезе Даниел. Звездата се оправдал, че е болен, само че хората в театъра са уверени, че е излъгал. „ Заради Мариана не е посмял да излезе на сцената и да играе с Елена Петрова. Много го ревнува тази жена! ”, сигурни са сътрудниците на Весо.

За благополучие на режисьора с ролята се бил подготвил и Даниел Найденов, който трябвало да дублира Плачков, когато е ангажиран с други планове. Публиката толкоз доста го харесала, че Бойко Илиев решил да заложи на него като главен артист, а Весо изпратил да си търси задължения по усета на жена си. Така плевенският артист се сбогувал с опцията да изиграе емблематична роля, която преди този момент е играна само от именития Стефан Данаилов във филма-класика „ Търновската кралица ”.

Премиерата на спектакъла е на 16 декември и особено за нея е квалифициран нов афиш. На него не попада нито лицето, нито името на Веселин Плачков.

Основната фотография е на Елена Петрова, а основната мъжка роля се извършва от досегашната запаса – Даниел Найденов.

Още преди месец „ Уикенд ” писа, че Мариана Попова не е била по никакъв начин щастлива, когато схванала, че мъжът ѝ ще работи с Елена Петрова. Актрисата се слави освен като една от най-красивите дами в България, само че и като една от най-големите мъжемелачки в сектора си. Твърди се, че доста обичала секса и мъчно се намирал мъж, който да ѝ откаже креватни милувки. Плачков устоял на чара ѝ поради своята жена, само че в случай че и отсега нататък продължава да саботира работните си задължения единствено тъй като в него му партнират красиви дами, несъмнено ще би трябвало да сменя специалността си.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР