Веселин Маринов рядко може да скрие личните си чувства и

...
Веселин Маринов рядко може да скрие личните си чувства и
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Нова любов вади Веселин Маринов от депресията

Веселин Маринов рядко може да скрие персоналните си усеща и алтернативи, само че и не си разрешава да ги издава напълно, когато е на сцената. Там залага единствено на настроенията, които музиката му основава. Въпреки това обаче в последно време артистът кипи от заряд и повода не е единствено в работата, на която по този начин или другояче е предан от години. Любовта е тази, която му вдъхва живот! Особено когато й е толкоз зависим. И изключително когато тръпката е напълно нова!

Преди броени дни изпълнителят на „ За теб, Българийо” навърши 57 години и отпразнува рождения си ден край морето в прочувствена женска компания, за която се твърди, че е най-новата му обич. Предвид последните няколко години, в които артистът все удря на камък в любовта, този път очевидно шансът не го е подминал. „ Доскоро му личеше, че има проблем в персоналния си живот и претърпява неналичието на обич. Но в този момент напряко сияе”, твърди ни другар от близкото му обграждане.

Той издава още, че от поверие Веско Маринов предпочитал към момента да не обявява дамата до себе си, макар че е ясно, че това ще е до време, поради обстоятелството, че той е известна персона, разпознаваема на всички места.
„ Ще я вардя, до момента в който мога”, казвал той на приятеля си. И безусловно крадял моменти за дамата до себе си, които да няма кой да запечата скрито зад някой ъгъл да вземем за пример.

И в случай че предходната година по това време Веселин Маринов призна, въпреки и мълчешком, че

го е налегнала меланхолия поради неналичието на жена

то тази обстановката е много по-различна.

Иначе по традиция изпълнителят работи даже на персоналния си празник. Рожденият му ден още веднъж бе на сцена. Преди година по същото време обстановката бе аналогична – единствено че на концерт в Бургас. Дестинацията в този момент бе Черноморец. В момента Маринов е и в разгара на своето обичайно морско турне, което тази година е в 13 града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР