Веселин Маринов може да се има за голям плейбой и

...
Веселин Маринов може да се има за голям плейбой и
Коментари Харесай

Любовницата на Веско Маринов търкаля бричка за 2 бона

Веселин Маринов може да се има за огромен плейбой и сваляч, само че е тотална скъперник. Тази линия от характера му сигурно се отнася и за дамата до него Веселина Пеева.

Репортер на HotArena засече Пеева да кара сама много овехтяла кола. Блондинката шофираше Мерцедес модел В-класа създаден през далечната 2001 година Това возило коства 2000 лева в уеб страниците за разгласи. Ретро автомобила е сив на цвят. Пеева очевидно е скарана с обикновената хигиена тъй като Мерцедеса беше много замърсен извън и от вътрешната страна.

Госпожицата към този момент беше публично показана от Веселин Маринов като негово гадже. Това се случи на концерта на артиста в НДК преди седмица. Той даже и беше наел защита да я пази и настани на предните ВИП места.

Как обаче е разрешил на дамата до себе си да се вози в такава таратайка, се питат почитатели му. От липса на пари не е. Маринов неотдавна си купи чисто нов джип Волво за който заплати внушителна сума от близо 200 000 лева Обаче за гаджето си не желае да даде кеш и два лв..

Пеева очевидно изглеждаше тъжна, че кара такава 17 - годишна кочина. Междувременно HotArena научи още един факт за госпожицата който по никакъв начин добре не приказва за мъжкарските качества на Веско Маринов. Блондинка е работила няколко месеца като сервитьорка в Анталия дружно с приятелката си Светлана Иванова.

Тя е оповестена за национално търсене от прокуратурата поради лъжесвидетелстване в интерес на Пеева. Това не е първия случай в който тя носи напитки и храна на клиенти против някой лев бакшиш. Родената я Добрич прелюбодейка има в предишното трудов стаж отново като сервитьорка. Всъщност това й е единствения трудов стаж. След това хваща мъж сериозен предприемач от който ражда две деца. Преди две години ги зарязва с цел да стартира обич с Веско Маринов. И поради неговата свидливост е принудена да работи отново като сервитьорка и да кара 17-годишни коли.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР