Веселин Маринов гневно опроверга публикация на вестник "Телеграф", че излиза

...
Веселин Маринов гневно опроверга публикация на вестник "Телеграф", че излиза
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Лъжа е че са ме оперирали

Веселин Маринов яростно опроверга обява на вестник "Телеграф ", че излиза в насилствена почивка. Според подправената вест почивката се налагала заради интервенция на гърлото, която артистът е претърпял тези дни. Измислицата твърди още, че дългогодишното интензивно пеене рано или късно се отразява на гласа, каквито и грижи да се поставят. Многократни потвърждения за това е имал Веселин Маринов. "Досега той имал няколко сходни интервенции. Този път интервенцията се наложила поради инфектиране на ларинкса, което в неговия случай се дължи на прекалено напъване на гласа. И макар че артистът към този момент си е запълнил работния график за седмици напред, в този момент ще му се наложи да помълчи за малко време, до момента в който гласът му се възвърне изцяло. Препоръката на докторите е цялостен покой и никакво говорене ", написа ежедневникът.



"Благодаря на всички за разтревожените смс-и и телефонни позвънявания, само че не съм претърпявал интервенция на гласните струни, както беше написано през вчерашния ден на първа страница на Вестник Телеграф, нито съм давал изявление за тях!
В момента интензивно протоколирам песни за новия ми албум, който би трябвало да излезе до началото на април. Всеки ден е подготвена нова ария, която ми носи безпределно наслаждение и откровено се надявам да е идната ви обичана! ", опроверга бардът във Facebook.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР