Веселин Маринов е взел тайна любовна квартира където да консумира

...
Веселин Маринов е взел тайна любовна квартира където да консумира
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Ето я тайната любовна бърлога на Веско Маринов и новата му!

Веселин Маринов е взел загадка любовна квартира където да употребява на мира връзката си с новата си жена Веселина Пеева, разкри HotArena.

Тя се намира в столичния квартал Кръстова вада на ул. Слав Караславов №1. Теренът е на третия етаж и с панорама към Витоша. Кооперацията е нова. Съседи на двойката разкриха, че най-малко един път в седмицата Весо и Веска се мушкали в жилището и компактно пускали всичките щори. Явно някогашната сервитьорка от Добрич Пеева е решила, че ще бъде вечно с артиста и ще живее там тъй като даже е направила по престъпен метод опит да смени адреса на децата си.

Както HotArena пръв разкри в края на ноември предходната година тя скрито и срещу всевъзможни законови нормативи е сменила адреса им. От Варна където те живеят с татко си, провинциалната като мислене и държание русокоска ги е записала на софийски адрес в кв. Кръстова вада. Това е станало по безусловно противозаконен метод. Особено неразбиране буди и обстоятелството, че на същия адрес тя няма никаква благосъстоятелност, сподели наша инспекция в Агенцията по вписванията. На посочената улица и номер има обаче регистрирани компании, които се занимават с източване на Данък добавена стойност.

Всичко това се случва откакто таткото на децата завоюва по безапелационен метод родителските права върху малчуганите. Съдът отсече, че държанката на Веско Маринов не е в положение да поставя ежедневни майчински грижи над наследниците й, нито да им обезпечи образование и образование. Под внимание беше взет и обстоятелството, че преди две години тя заряза децата си тъй като се гаджоса с известния артист.

След като Веселина Пеева се е пренесла в новата столична любовна квартира на Веско Маринов тя тотално изгубила всевъзможен интерес към наследниците й. Не единствено не ги виждала, а даже не им честитила по телефона Коледа и Нова година.

Според източници на HotArena от Пайнер, трубадура е взел жилището в Кръстова вада по полукриминална скица посредством негови приятели занимаващи се с Данък добавена стойност афери. Миналата година Маринов се забърка и в различен случай на компания с Данък добавена стойност измами дружно с любовницата си от Добрич.
Пеева се водеше на работа в сдружението „ Българско земеделско произвеждане “ ЕООД, което е обвързвано със скандалния варненски предприемач Ангел Бончев. През 2012 година инспекция на Национална агенция за приходите във Варна разкрива, че търговец на зърно опитал да укрие 2,4 милиона лв. Данък добавена стойност. Към днешна дата се приказва, че той е във банкрут. А Веселина Пеева е изгонена от компанията му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР