Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти,

...
Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти,
Коментари Харесай

От „Воля“ твърдят: Марешки спасил Волен от юмруците на Касабов

Веселин Марешки стремително се намеси в скандал сред Обединените патриоти, при който е потърпевш водачът на „ Атака “ Волен Сидеров. Това оповестиха от пресцентъра на партия „ Воля “.

Извънредно от Народно събрание! Викове и битка в стаята на " Обединените патриоти "! Сидеров сподели какво се е случило (СНИМКИ)

Научавайки за пердах в парламентарната стая на така наречен патриоти, зам.-председателят на Народното събрание Марешки незабавно предотврати по-нататъшния скандал в дребната коалиция и отбрани Сидеров. „ Подобно държание е извънредно недопустимо и неприемливо в институция като Народното събрание. Ние от „ Воля “ постоянно бихме се притекли на помощ даже да бият някого на улицата. Още повече във висшата институция, каквато е Народното събрание. “, съобщи Марешки.

ПГ на „ Воля “ се разграничава от всевъзможни хулигански прояви в Народно събрание. Случилото се е следващото доказателство, че „ Воля “ е другата партия в Народното събрание и с наличието си сподели нов жанр и морал в политиката. Скандалните връзки в Оперативна програма единствено удостоверяват позицията на „ Воля “, че предизборните обединения, събрани без правила и общи хрумвания, би трябвало да бъдат неразрешени, се споделя още в известието на партията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР