ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: СПРЯНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА „НАЦИОНАЛЕН СБОР НА МАРИН ЛЬО

...
ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: СПРЯНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА „НАЦИОНАЛЕН СБОР НА МАРИН ЛЬО
Коментари Харесай

Марешки подкрепи Марин льо Пен срещу съда за спряно финансиране

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: СПРЯНОТО ФИНАНСИРАНЕ НА „ НАЦИОНАЛЕН СБОР " НА МАРИН ЛЬО ПЕН Е АТАКА СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА ВЪВ ФРАНЦИЯ

Партия ВОЛЯ застава зад своя сътрудник от Движение за Европа на нациите и свободите – „ Национален общ брой " на Марин Льо Пен, който е останал без финансиране по решение на съда.
Опитът да бъде заглъхнал гласът на набиращите все по-голяма известност патриотични партии в Европа ще продължава с всевъзможни средства. Факт е, че точно партии като „ Националния общ брой " на Марин Льо Пен първи дръзнаха да кажат истината за окаяното положение на Европейски Съюз и за слабото водачество в Европа, довело до поредност от политически неточности през последните години.
Ние от ВОЛЯ сме уверени, че във всяка една страна опозицията има право да развива свободно своята активност, да изрича своите политически възгледи, тъй като свободата е изконно право в демократична Европа. „ Спряното финансиране на „ Национален общ брой " на Марин Льо Пен е офанзива против най-голямата съпротива във Франция. Това единствено демонстрира страха на статуквото от неизбежната смяна в Европейски Съюз ", съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР