Веселин Марешки се изказа против блокирането на ключови кръстовища от

...
Веселин Марешки се изказа против блокирането на ключови кръстовища от
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Подкрепяме протестите, но не и анархията. С тези методи няма как да се стигне до оставки, а напротив - бетонира правителството

Веселин Марешки се изрече срещу блокирането на основни кръстовища от протестиращите в утринния блок на БТВ.

" За нас законите са над всичко и призовахме органите на реда да разчистят блокадите, които пречат не на държавното управление, не на президента, не на депутатите, а пречат на елементарните жители. Тези 10-15 или 100 индивида, които унищожават живота на хората, те в действителност тъкмо си търсят тази провокация, с цел да вляздат в медиите. Виждате, че сега, в който ги оставиха на Орлов мост, нищо не се случва, с изключение на ненавистта на жителите към тях да се усилва. И това работи за държавното управление. Като виждат, че това нещо не работи, стартират да измислят всевъзможни други сценки, с цел да влязат в новините. Така че на пръв взор разчистването на площадите е вярната мярка, тъй като всички, които не съблюдават законите, би трябвало да са по пандизите. Това е естественото. Но от тледна точка на това, че тези хора не търсят нищо друго с изключение на провокация, по-добрият вид е да се оставят по места, с цел да може жителите да ги видят какъв брой костват, защо се борят, че в действителност те изобщо не се интересуват от рухване на държавно управление, а желаят да унищожават живота и здравето на хората ", съобщи депутатът от Воля.

" С тези способи на протестиращите няма по какъв начин да се стигне до оставки, а в противен случай - това бетонира държавното управление. Вие представяте ли си ние да блокираме някоя болница да вземем за пример с настояването на оставка на шефа на някое учебно заведение. Нали разбирате, че не можете да блокирате живота на хората. Не желая да смесвате протестиращите с блокиращите. Ние протестиращите ги поддържаме, само че не поддържаме анархията. Много добре чух - хората споделиха, че не желаят корупция. Битката с корупцията, картелите и контрабандата съм ги повел аз преди четири години. Не може поради 10-15 индивида Варна да е блокирана. Те блокират живота на стотици хиляди варненци ", разяснява той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР