Веселин Костов е роден септември 1988 година в гр. София.

...
Веселин Костов е роден септември 1988 година в гр. София.
Коментари Харесай

Веселин Костов: Политическите сили да помислят и за българите, освен за себе си

Веселин Костов е роден септември 1988 година в гр. София. Завършва висшето си обучение във Висше учебно заведение по телекомуникации и пощи, компетентност Мениджмънт и осведомителни технологии. Създава " Национално придвижване хан Кубрат " преди повече от 12 години.

- Господин Костов, очаквахте ли толкоз доста интриги и битка за сформиране на държавно управление!?

- Очаквах да има противоборство на хрумвания и способи на ръководство, само че не съм и предполагал, че ще се стигне до равнище 4 група в детската градина с " на ти си количката, дай си ми куклата "!

- Какво имате поради?

- В момента не слушам никакво градивно говорене от никоя политическа мощ в България. Всеки си бае неговото, без да се преценява с действителността и че има един народ, който има проблеми за разрешаване и чака държавно управление, което да зададе ясни правила и темп на живот. Това се чака и от бизнеса, който сега е спрял в ступор, тъй като в годините на прехода са създали огромната неточност страната да влезе в бизнес пространството, вместо да е единствено регулатор.

- Всеки си бае неговото? Това звучи смешно.

- Смешно е, в случай че не е трагично. Никой не милее за народа си, а за дребното гласоподаватели, които са ги избрали. Вярно е, че това е демократичния път в парламентарна република, само че депутатите не би трябвало да не помнят, че съставляват незначително дребна част от популацията. За това би трябвало да седнат на една маса и да видят какво чакат всички хора от тях. Само тогава ще тръгнем в вярна посока. Сега следим кой по какъв начин ще се изяви, с цел да може при последващи избори, които съгласно мен ще са скоро, да гласоподават още веднъж за тях. Държавникът прави неща, които от време на време не са популистки, само че са потребни за нацията. За това споделям, че всеки си бае неговото.

- Какво очаквате да се случи от тук нататък и ще има ли държавно управление?

- Сигурен съм, че ще се направи всичко допустимо да се сформира такова и аргументите са няколко. Едната е, че външните геополитически сътрудници желаят държавно управление, тъй като без такова не може да се подхваща нищо в региона на НАТО и външната политика на страната. Второ, идват президентски избори и ще е мъчно да се организират две в едно дружно с парламентарните. Трето, партиите към този момент се охарчиха. Някои от тях имат финансов запас, само че доста от тях го свършиха и си дават сметка, че ще им е мъчно. Дали обаче ще съумеят да сформират държавно управление не знам и имам подозрения, знаейки че не могат да излязат от личните си тясно скроени проектчета, с цел да видят огромната карта, на която е заложена България.

- Липсват ли Ви патриотите в Народното събрание, знаейки че вие сте патриотично придвижване?

- Въобще се чудя, че ми задавате този въпрос, откакто тъкмо пред Вас съм ги наричал карабатак и ги считам за убийци на патриотични дух на българина. Ние същинските патриоти ще би трябвало да работим три пъти повече, с цел да вдъхнем още веднъж самочувствие в излъганите родолюбци. Да им напомним на кого са потомци и е време България да се ръководи единствено от хора, милеещи за нея. Да не са тясно скроени, които губят време в оцеляване и замогване. Сега занапред нас ни чака доста работа, само че съм сигурен, че ще успеем, знаейки какъв брой хиляди младежи ни следват и мечтаят за ярко бъдеще.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР