Веселин Балевски ще бъде издигнат за председател на БФС. Мениджърът

...
Веселин Балевски ще бъде издигнат за председател на БФС. Мениджърът
Коментари Харесай

Издигат Веселин Балевски за шеф на БФС

Веселин Балевски ще бъде повдигнат за ръководител на БФС. Мениджърът Лъчезар Танев счита, че някогашният футболист на Левски и Локо Сф би трябвало да наследи Боби Михайлов, който предишния месец подаде оставка. Балевски е считан за дясна ръка на краткотрайния президент Михаил Касабов и е член на Изпълкома към този момент 16 години.
Танев се дефинира като най-подходящия човек за поста, само че няма да се кандидатира. Според него огромният проблем на БФС е, че управлява шампионата и това би трябвало да престане. Бившият футболист на ЦСКА смята, че клубните президенти би трябвало да създадат мощна професионална лига, а да нямат място в Изпълкома.
" За президент ни би трябвало човек, който да е от бизнеса и също по този начин да е във футбола. Балевски е моят човек, а Наско Сираков може да движи спортно-техническите неща. Димитър Бербатов е първокласен, само че не мога да кажа дали е подготвен. Сега би трябвало да влезе в динамичността на ръководството и след години сигурно ще е един от хората. Но за момента Балевски е индивидът ", разгласи пред Канал 3 Танев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР