Веселието за националите преди старта на подготовката за световното първенство,

...
Веселието за националите преди старта на подготовката за световното първенство,
Коментари Харесай

Юношата на Черо море-БАСК Виктор Йосифов минава под венчилото. Ще бъде и кум на друг национал

Веселието за националите преди старта на подготовката за международното състезание, няма да има край. Само няколко часа след прибирането на тима от последния шампионат от Лигата на нациите в Иран, волейболистите ще бъдат посетители на сватбата на своя сътрудник Добромир Димитров. Разпределителят ще мине под венчилото с ослепителната си половинка - Мис България 2013 Нанси Карабойчева. Церемонията ще се състои на 27 юни (сряда) в Пазарджик, написа " БГ волейбол ".

На 15 юли посрещачът Тодор Скримов и най-сексапилната учителка в България Силвия Зубева ще станат семейство Скримови. Кумове на двойката ще бъдат капитанът на националния тим и младеж на варненския Черно море-БАСК Виктор Йосифов и неговата очарователна половинка Виолина.

След това още един национал ще скъса с ергенлъка. Заветното " Да " ще каже и диагоналът Николай Учиков. Той ще се врече във честност на своята другарка - волейболистката Весела Бончева на 21 юли в София.

Това обаче не е последната женитба в националния тим за това лято. На 12 август капитанът на отбора Виктор Йосифов също ще стане фамилен мъж. Той и половинката му Виолина ще минат под венчилото. Кумове пък ще им бъдат либерото Теодор Салпаров и ослепителната му половинка - актрисата Ралица Паскалева.

Световното състезание по волейбол, на което България е хазаин, обаче ще лиши двойката от меден месец част от двойките. Националният тим ще се качи на Белмекен за първия си лагер преди форума на 23 юли и ще завърши с лагера там на 11 август. На 13 август пък тима отпътува за Варна.

Мачовете на България от 9 до 21 септември ще се изиграят в зала " Конгресна " в морската столица. Съперници на българските лъвове са Полша, Куба, Финландия, Пуерто Рико и Иран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР