Веселието за националите преди старта на подготовката за световното първенство,

...
Веселието за националите преди старта на подготовката за световното първенство,
Коментари Харесай

Като за световно! Още 3 сватби в националния отбор

Веселието за националите преди старта на подготовката за международното състезание, няма да има край. Само няколко часа след прибирането на тима от последния шампионат от Лигата на нациите в Иран, волейболистите ще бъдат посетители на сватбата на своя сътрудник Добромир Димитров. Разпределителят ще мине под венчилото с ослепителната си половинка - Мис България 2013 Нанси Карабойчева . Церемонията ще се състои на 27 юни (сряда) в Пазарджик.

На 15 юли посрещачът Тодор Скримов и най-сексапилната учителка в България Силвия Зубева ще станат семейство Скримови. Кумове на двойката ще бъдат капитанът на националния тим Виктор Йосифов и неговата очарователна половинка Виолина.

След това още един национал ще скъса с ергенлъка. Заветното " Да " ще каже и диагоналът Николай Учиков . Той ще се врече във честност на своята другарка - волейболистката Весела Бончева на 21 юли в София.

Това обаче не е последната женитба в националния тим за това лято. На 12 август капитанът на отбора Виктор Йосифов също ще стане фамилен мъж. Той и половинката му Виолина ще минат под венчилото. Кумове пък ще им бъдат либерото Теодор Салпаров и ослепителната му половинка - актрисата Ралица Паскалева .

Световното състезание по волейбол, на което България е хазаин, обаче ще лиши двойката от меден месец част от двойките. Националният тим ще се качи на Белмекен за първия си лагер преди форума на 23 юли и ще завърши с лагера там на 11 август. На 13 август пък тима отпътува за Варна.

Мачовете на България от 9 до 21 септември ще се изиграят в зала " Конгресна " в морската столица. Съперници на българските лъвове са Полша, Куба, Финландия, Пуерто Рико и Иран.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР