Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на БСП, заяви в

Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на БСП, заяви в ...

Весела Лечева: Надявам се, че конференцията ще подкрепи Мая Манолова.


Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на БСП, заяви в студиото на "Още от деня", че според нея Мая Манолова е кандидатурата, която може да бъде подкрепена от много голям кръг граждани за кмет на София. Днес градската организация на БСП решава дали да подкрепи кандидатурата на Манолова за кмет на столицата.

"Познавам Мая Манолова от много отдавна. Познавам я като един енергичен човек, изключително фокусиран върху каузи и проблеми и дава, разбира се, и решения, с които да реализира поставените въпроси от гражданите. Познавам я като човек, който не дели гражданите на цвят - сини и червени. Виждаме как тя получава изключителна подкрепа от гражданите, някои политически сили са я подкрепили. Нашите членове, нашите структури дават най-много номинации на Мая Манолова и се надявам, че конференцията ще я подкрепи единодушно", каза Лечева.
На 15 септември БСП ще проведе Национален съвет, на който ще бъдат утвърдени решенията на местните организации.

Лечева определи евентуалната подкрепа за Манолова от страна на БСП като договор пред гражданите.
Весела Лечева: Това не е сделка, това е ангажимент от страна на БСП и от страна на кандидата Мая Манолова.
Според Лечева Манолова като омбудсман е доказала, че може да бъде представител на гражданите.

Весела Лечева е кандидат за кмет на Велико Търново на местния вот.

Весела Лечева: Аз съм израстнала в този град. Основното си възпитание, образование съм получила в града. Познавам моите учителите, родители, близки и роднини, всички, които са ме следвали през моя възход по врмее на моята спортна кариера. Почетен гражданин съм на града, така че заставам с увереност пред българските и търновски граждани, че могат да им дам верни и нови решения за перспективите на града.

Целия разговор с Весела Лечева гледайте във видеото.
БСП решава дали да подкрепи Мая Манолова за кмет на СофияБСП решава дали да подкрепи Мая Манолова за кмет на София
Днес е денят, в който БСП София решава дали да подкрепи Мая Манолова в битката за кмет или да издигне свой кандидат. Номинации имат още депутатите Ге...

Източник: bnt.bg