Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на БСП, заяви в

...
Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на БСП, заяви в
Коментари Харесай

Весела Лечева: Надявам се, че конференцията ще подкрепи Мая Манолова

Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, съобщи в студиото на " Още от деня ", че съгласно нея Мая Манолова е кандидатурата, която може да бъде подкрепена от доста огромен кръг жители за кмет на София. Днес градската организация на Българска социалистическа партия взема решение дали да поддържа кандидатурата на Манолова за кмет на столицата.

" Познавам Мая Манолова от доста от дълго време. Познавам я като един деятелен човек, извънредно фокусиран върху дела и проблеми и дава, несъмнено, и решения, с които да осъществя поставените въпроси от жителите. Познавам я като човек, който не дели жителите на цвят - сини и червени. Виждаме по какъв начин тя получава изключителна поддръжка от жителите, някои политически сили са я подкрепили. Нашите членове, нашите структури дават най-вече номинации на Мая Манолова и се надявам, че конференцията ще я поддържа единомислещо ", сподели Лечева.
На 15 септември Българска социалистическа партия ще организира Национален съвет, на който ще бъдат одобрени решенията на локалните организации.

Лечева дефинира възможната поддръжка за Манолова от страна на Българска социалистическа партия като контракт пред жителите.
Весела Лечева: Това не е договорка, това е ангажимент от страна на Българска социалистическа партия и от страна на претендента Мая Манолова.
Според Лечева Манолова като омбудсман е потвърдила, че може да бъде представител на жителите.

Весела Лечева е претендент за кмет на Велико Търново на локалния избор.

Весела Лечева: Аз съм израстнала в този град. Основното си образование, обучение съм получила в града. Познавам моите учителите, родители, близки и родственици, всички, които са ме следвали през моя напредък по врмее на моята спортна кариера. Почетен жител съм на града, тъй че стоя с убеденост пред българските и търновски жители, че могат да им дам правилни и нови решения за вероятностите на града.

Целия диалог с Весела Лечева гледайте във видеото.
 Българска социалистическа партия взема решение дали да поддържа Мая Манолова за кмет на София Българска социалистическа партия взема решение дали да поддържа Мая Манолова за кмет на София
Днес е денят, в който Българска социалистическа партия София взема решение дали да поддържа Мая Манолова в борбата за кмет или да издигне собствен претендент. Номинации имат още депутатите Ге...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР