Весела Кюлева, вдовица на разстреляния през есента на 2005 г.

...
Весела Кюлева, вдовица на разстреляния през есента на 2005 г.
Коментари Харесай

Вдовицата на Кюлев и Брендо не се разбраха

Весела Кюлева, вдовица на разстреляния през есента на 2005 година олигарх Емил Кюлев, е развалила прелиминарен контракт за продажба на постройка в центъра на София с Евелин Банев – Брендо. Кюлева е щяла да прибере близо 20 млн. лева от доближени до кокаиновия трафикант за зелената постройка на ул. "Леге “, която се обитава до хотел "Рила “.

Имотната договорка сред вдовицата на Кюлев и Брендо е била задвижена предходната пролет, малко откакто тополовградския Пабло Ескобар постави ръка върху хотел "Рила “, плащайки 32 милиона лв. за тогавашния хотел на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия, напомня „ Уикенд”.

Идеята на Брендо явно е била да закупи и стоящата до "Рила “ откъм "Леге “ тогавашна постройка на ДСК и да съедини двете здания. Банев се съгласил да заплати поисканите от Кюлева 20 млн. лева за 6-етажната постройка, а договарянията се водели от тъста на кокаиновия трафикант Александър Добринов – Бицианито.

Двете страни дори подписали прелиминарен договор за продажба на парцела, който трябвало да бъде добит посредством офшорното сдружение "Рила пропърти транс “, ръководено от доверения човек на Брендо Деян Лазаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР