Веруюто на един приятел е просто, но работещо: „Сексът е

...
Веруюто на един приятел е просто, но работещо: „Сексът е
Коментари Харесай

Вреден ли е боклучавият секс?

Веруюто на един другар е просто, само че работещо: „ Сексът е здраве”. Не че понякога хремата не тормози носа му или не го въртят капачките в дъждовни дни, само че като цяло остава усещането за пукащ от добра имунна система субект. Няма публична партньорка, само че самоуверено се спуска в тъмните градски потайности, с цел да си доставя месечната здравословна доза милувки.
Имам омъжена другарка, която също се радва на полова необузданост отвън съпружеското ложе. Истината е, че когато ми показа за това подскачане от разпоредбите, които сама проповядваше в дългите ни женски вечери, ми се стори чак цинично. После всичко ми стана по-ясно и от консултация при диетолог. Тя мереше извънбрачните си афери с друга питателност. Гледаше на тях като на оцветители и подобрители на здравето си. Твърдеше, че по този начин си прибавя нужното количество витамини и минерали. Гледаше на „ външния” секс като на превъзходен източник на хром, цинк и калций. Отдавна била спряла да си доставя тези животоподдържащи субстанции вкъщи, та по тази причина небрежно намерила заместители на тази здравна терапия. С две думи - беше почнала да гледа на секса като на junk food*.
Защото junk сексът** е тъкмо като junk food-а – не е задоволително нездравословен, с цел да го избягваш, само че несъмнено не е задоволително добър, с цел да минеш на твърда диета с него. От junk секса не може да си набавиш задоволителна хранителна стойност, каквато е интимността. Онази, която идва след оргазма, натъпкана в прегръдките, в доволния шепот, в разсеяното пеперудене на пръстите на обичания върху притихналата ни към този момент плът. Но дано не оставаме с неверно усещане. Junk сексът не се намира единствено отвън стените на личната ни спалня. Той сигурно вирее и измежду домашните ни чаршафи. Бързото навлизане в нас, без диря от милувка, без никакво допиране, лимитирано единствено и само от мисълта на колегата ни да си набави нужните мазнини, захар и протеини, несъмнено наподобява на домашно подготвен junk секс. Секс, на който му липсва сантиментална питателност.
Лесно може да се пристрастим към junk секса. Хубаво е да разтоварваме деня от себе си още в коридора, захвърляйки облекла, изнурявайки небрежно телата си сред събуването на обувките и трескавото поглеждане на часовника в очакване на хлапетата да връхлетят от подготовка. Перфектната задоволена охота, само че понякога. Защото телата може и да си желаят своето, но сърцата са тези, които виреят с задоволително любовни калории, идващи с безмълвното шерване след половото самодоволство. Съвсем разбираемо е да сме привлечени към junk секса. Досущ като влечението ни към примамващия усет на боклучавата храна, която прибавя екстра щипка пикантност към ежедневния ни режим на хранене.
Но представете си, в случай че непрекъснато се блъскаме в стените с любовната скорост на зайците. Обаче до момента в който дългоухите зъбатковци имат извинителна записка от природата, то нашата от кого е написана? Да си подвластен от диви, наситени стремежи, които те сварват неопитен, до момента в който разхождаш кучето из парка, е надалеч от симпатичното движение на пухкавите момчета и девойки с бързите придвижвания. Не е като да останат ненаказани половите ти нападения към юноша, който добродушно чете осемдесетарска лирика на някоя скамейка. Щото пристрастяването към junk секса като нищо ще ни води до районния шампионат по „ Прескочи кобила”. Не за друго, ами толкоз ще сме задобрели в бързото повдигане на гащите, когато ни подгони някоя благоверна, към момента непознала изгодите на секса, от който си доставяме нужните въглехидрати и фибри.

* - по този начин се назовава храната, предлагана от веригите за бързо хранене, поради ниските равнища на полза и за вредата за здравето в дълготраен проект.
** -боклучав
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР