Версиите за жестокото убийство в Русе Разследващите органи все още

...
Версиите за жестокото убийство в Русе Разследващите органи все още
Коментари Харесай

Версиите за жестокото убийство в Русе

Версиите за жестокото ликвидиране в Русе Разследващите органи към момента нямат обвинен за убийството на 30-годишната журналистка от Русе Виктория Маринова. Към момента се работи по няколко версии, които включват закононарушението да е осъществено както от психологично болен човек , по този начин и планувано деяние с персонален претекст.

 
Макар и малко евентуална, проверяващите служители на реда не изключват опцията убийството на Виктория Маринова да е обвързвано с нейната работа. Днес в града дойдоха министърът на вътрешните работи Младен Маринов и основният прокурор Сотир Цацаров. Те би трябвало да създадат разбор на всичко свършено по случая досега, да възнамеряват с сътрудниците си от Русе това, което следва да се прави по-нататък и да окажат логистична помощ.
 
„ Това беше нашата задача  - да разпределим екипите, тъй че редом да се работи по всички версии с оглед да не се изпусне нещо и загуба на време. Твърде е рано. Ако имахме съвпадане, щяхме да го съобщим незабавно, защото щяхме да сме задържали причинителя, само че работим в тази посока. Институтът по криминология е в цялостни обороти. Всички находки, които се изземат, неотложно се изпращат за експертиза. Задачата е да работим бързо. Работим по версия както за инцидентно събитие, осъществено от лице, което е с душевен отклонения и мощно изразен сексуален нагон, само че не изключваме и версия за планувано деяние също от такова лице или от някакъв персонален претекст. Нито една версия не подценяваме, работим по всички “, съобщи министър Маринов.

 
Главният прокурор Сотир Цацаров окачестви убийството като извънредно грубо и брутално и съобщи безапелационна подготвеност да го следи персонално до неговото привършване.
 
„ Работи се по всички версии, като е мобилизиран целият експертен потенциал на Министерство на вътрешните работи. Ще следим следствието извънредно компактно. Не се изключва нито една версия “, уточни Цацаров.-->

 
Виктория Маринова бе убита по извънредно жесток метод в събота на обяд, като преди този момент е била изнасилена. Тялото и бе открито на крайбрежната алея, под тенискортовете в Парка на младежта, където тя е отишла с цел да тича. Все още не е открит или засечен мобилния телефон на жертвата, който е бил откраднат. Бдение в памет н Виктория Маринова под наслов „ Да запалителен свещ за Вики “ ще се организира довечера от 18:30 часа пред Паметника на свободата в Русе
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР