Вероятността Кьолн да изпадне става все по-реална, след като днес

...
Вероятността Кьолн да изпадне става все по-реална, след като днес
Коментари Харесай

Фрайбург запрати Кьолн със страшна силна към Втора Бундеслига

Вероятността Кьолн да изпадне става все по-реална, откакто през днешния ден отборът позволи тежко домакинско проваляне с 1:4 от Фрайбург в среща от 32-ия кръг на Бундеслигата. Отборът остава единствено с две срещи разполагаем, с цел да не финишира на 17-а позиция. 16-ият отива на бараж против третия от втория ешелон, а Шалке 04 към този момент се сбогува с мястото си в елита.

Независимо изразителната като резултат загуба, “козлите” не бяха надалеч от точката. Кьолн дори изпусна дузпа, след това изоставаше единствено с 1:2 до добавеното време, ВАР не му призна гол за 2:2, след което гостите нанизаха още две попадения. Фрайбург изпрати домакините в нокдаун с два гола в границите на две минути през първата част, дело на Нилс Петерсен (18’) и Ермедин Демирович (20’).

Кьолн се надигна чак след почивката, когато също можеше доста небрежно да изравни. В 50-ата Себастиан Андерсон понижи на 1:2, а в 58-ата съдията уточни бялата точка пред вратата на Фрайбург за много противоречиво единоборство. Ондрей Дуда обаче се подхлъзна при осъществяването на дузпата и топката излетя над гредата.

"Козлите” продължиха да търсят "хикса " и сякаш го бяха постигнали, откакто в първата минута на продължението Ян Тийлман се разписа. ВАР обаче алармира за засада и гол нямаше. В оставащите няколко минути Кьолн дори позволи още два, осъществени от Винченцо Грифо и Йонатан Шмид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР