Вероятно за Андреа творческата криза е към края си, тъй

...
Вероятно за Андреа творческата криза е към края си, тъй
Коментари Харесай

Андреа записва хит със Серджио

Вероятно за Андреа креативната рецесия е към края си, защото певицата се завърна с ударен шлагер – узнаваме от страниците на „ Уикенд “
По всяка възможност става дума за дует – разясняват феновете й, откакто изпълнителката показа кадър, за който театралничи с младия си сътрудник Серджио – отбелязва изданието.
Албанският артист стана популарен у нас преди няколко дни, като измежду шлагерите му е „ Пантера “. Парчето е известно у нас и в съдействието на Серджио с Галена през 2015 година Става дума за клипа, в който пайнерката е с алено, лачено боди и върти еротично педалите на колело.

Андреа също е работила преди известно време с албанския реализатор. През 2018 година двамата показаха дуета Heart Beating Hard – напомня вестникът. Вероятно и новата им ария ще е в този жанр – разясняват почитатели.

Тези дни Андреа още веднъж концентрира вниманието върху личната си личност и със фотография от тийнейджърските си години. Фолк фурията събра много похвали с фотоса, за който театралничи като холивудска кино звезда от ретро филм. Феновете й са безапелационни, че наподобява точно като звезда от 50-те. Косите й са с цвят на кестен и кокетно театралничи с ветрило. От пояснението й към фотографията излиза наяве, че девойка Теодора, както е родженото й име, толкоз доста желала тъмна коса, че я боядисала.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР