Вероятно всеки един човек има близък приятел или роднина, представител

...
Вероятно всеки един човек има близък приятел или роднина, представител
Коментари Харесай

Любимите италиански храни на Водолеите

Вероятно всеки един човек има непосредствен другар или родственик, представител на зодия Водолей. Те са новатори, революционери и ексцентрични персони, които се пробват по всевъзможен метод да избегнат стандартите.

В главата всекидневно минават хиляди хрумвания от това по какъв начин да направи деня си по разнороден, какво нетрадиционно да включи към менюто си и по какъв начин да добави нови акценти към всеобщите неща. Не е загадка, че най-големите почитатели на италианската кухня са точно представителите на зодия Водолей.

foodpanda, подбра топ специалитетите от ботуша, които участват в менюто на тази въздушна зодия.

- Аранцини - Това са оризови топки, пълнени с доматен сос, моцарела и грах. Подобно на пастата и това произведение има разнообразни вариации, съгласно района, в който се сервира.

- Лазаня - Голям любимец на водолеите, който се подготвя от печели листа от лазаня, покрита със сирене, месо, зеленчуци и сос- бешамел или доматен.

- Телешко Миланезе - постепенно изпечено с бяло вино, ябълки, ароматна грамола, подправки, лимонова кора, чесън и магданоз.

- Джелато - една от най-големите пристрастености на Водолея е сладоледа, а къде, в случай че не в Италия, може да се употребява най-вкусния сладолед. Кремообразната текстура би допълнила всяко едно ваше пътешестване до ботуша, по най-впечатляващия метод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР