Вероятно все някога сте чували за Тайната – било то

...
Вероятно все някога сте чували за Тайната – било то
Коментари Харесай

Мисълта може да изгони всяка болест от човека

Вероятно все в миналото сте чували за „ Тайната ” – било то книгата или кино лентата по нея. Вероятно сте чували също, че подсъзнанието можело всичко. Или за вселенския закон на привличането.

Истината е, че мисълта ни е по-мощна, в сравнение с имаме визия. Тя е способна както да ни разболее, по този начин и да ни излекува. Петър Дънов – учителят, създател на Дъновизма, също има вяра в силата на подсъзнанието ни – и съответно, в силата му да лекува заболявания.

Според него тази на пръв взор свръхестествена мощ се дължи на вибрациите, които организмът ни има. При крепко тяло са едни, а при другите заболявания – други. Общото е едно – че всяка болест приказва за намаление на естествените за организма ни трептения.

Какво се изисква – положителна мисъл, която да е доста целенасочена точно към вярването, че ще оздравеем. По този метод уравновесяваме вибрациите, а с тях – и тялото си. С мисълта обаче можем да реализираме и противоположен резултат – да се обезсърчим и вибрациите ни в допълнение да намалеят.

Затова през последните години и лекарите приказват за медицински феномен, на който стават очевидец – на пръв взор здрави хора могат да си отидат, тъй като губят желанието за живот.

Според учителя Дънов, туморните болести пък може да се дължат на непотребна сила в мястото, на което са позиционирани. Той има вяра, че със мощна и съсредоточена мисъл желанието за лек може да стане факт.

 Дънов има вяра в силата на мисълта

Според Петър Дънов, словата „ Ще оздравея! ”, произнесени с религия и сигурно, имат в действителност лечебно деяние. Какво е съветвал той – да ги повтаряме десетки, стотици, даже хиляди пъти на ден – до 2000 пъти.

Колкото по-често ги изричаме, толкоз повече и самото ни подсъзнание стартира да има вяра в тях. Според Учителя, първите дни би трябвало да стартираме с изговаряне на тези думи по 100 пъти. И по този начин, последователно да ги усилваме, до момента в който достигнем до 2000.

Не забравяйте обаче – значимо е да сте положителни за болестта си, каквото и да е то, само че в никакъв случай не трябва да пренебрегвате лекарската помощ. Именно актуалната медицина е направила доста от заболяванията лечими.

Нека първата ви крачка да бъде точно съвет от експерт, изключително при съществени недоволства. Не бива да забравяте и друго, не по-малко значимо - да вярвате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР