Вероятно ви е трудно да си представите, че жена като

...
Вероятно ви е трудно да си представите, че жена като
Коментари Харесай

Дрю спря да си търси мъж в сайтовете за запознанства

Вероятно ви е мъчно да си визиите, че жена като Дрю Баримор си търси мъж в уеб сайтове за запознанства, само че това е самата истина. Или най-малко бе по този начин до неотдавна.

Звездата от „ Ангелите на Чарли “ разкри, че е пробвала да излиза по срещи посредством няколко приложения за онлайн запознанства, само че по този начин и не ѝ се получило.

Актрисата, която през 2016 се раздели със брачна половинка си Уил Копълман, който е татко на двете ѝ дъщери Олив (5) и Франки (4), показа още, че известността ѝ се оказвала прекомерно огромна спънка да си откри мъж по този метод.

„ Престанах с онлайн срещите. Беше много занимателно. Свикнала съм от дребна да работя пред аудитория, по тази причина и излизането на сляпа среща ми изглеждаше доста привлекателно. Лошото е, че тя е сляпа единствено за мен, защото съм известна и това не работи добре за сантименталния ми живот “, показа пред Entertainment Tonight Баримор.

Дрю се оплака, че никой от приятелите ѝ не ѝ оказва помощ да си откри мъж.

„ Никой в никакъв случай не ме урежда с мъж. Имам едни и същи другари от толкоз от дълго време, че към този момент мислим в темп и никой не гледа на мен по този метод “, добави звездата.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР