Вероятно във вторник ще имаме категорично решение за простака от

...
Вероятно във вторник ще имаме категорично решение за простака от
Коментари Харесай

Във вторник става ясна съдбата на ТОЛ простака, обиждал молдовски гражданин

Вероятно във вторник ще имаме изрично решение за простака от БГ ТОЛ, обиждал молдовски жители на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост ". Това излиза наяве от думи на вицепремиера и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов в ефира на Би Ти Ви.

Според него притеснителното в тази ситуация със скандалното видео, провокирало бурни реакции в обществените мрежи, е, че служителят на БГ ТОЛ желае кешово заплащане. Още по-притеснително обаче е, че Агенция " Пътна инфраструктура " не е взел отношение във връзка със сигнала.

" Има гледище за кешово разплащане. Неясно остава дали тези заплащания се отразяват и отиват в бюджета или в нечий джоб ", изрази своите терзания той, като добави, че отрасловото му ведомство към този момент е разпоредило инспекция на случая.

По думите му, в случай че се открие някаква разлика сред миналите коли и парите, това ще е " великански пестник за АПИ и ще последват доста тежки ограничения ".

Припомняме, че от през днешния ден Министерство на регионалното развитие отваря постоянна приемна при министъра, в която всеки жител може да се включи с въпроси. Желаещите да се срещнат с Гроздан Караджов към този момент надвишават 100 души.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР