Вероятно сте наясно, че бебешката количка трябва да е стабилна,

...
Вероятно сте наясно, че бебешката количка трябва да е стабилна,
Коментари Харесай

Аксесоари за бебешка количка – какво ще ви е нужно

Вероятно сте наясно, че бебешката количка би трябвало да е постоянна, безвредна, комфортна за бебето и за самите вас. Понякога те се продават с включени аксесоари, само че също така на пазара се оферират и разнообразни типове спомагателни улеснения, които да създадат ежедневните ви разходки с мъничето още по-лесни и приятни. Ето какво можете да добавите:

Удобства за бебето

Сред аксесоарите, които е наложително да имате, са дъждобран и мрежа за инсекти. Те ще ви разрешат да предпазите бебето при неочакван дъжд или мъгла, както и да го отбраните от насекомите (особено когато спи). Мрежите са лесни за слагане на всяка количка, само че когато избирате дъждобран, проверете дали ще пасне навръх вашия модел.

За зимния интервал прибавете и чувалче за. С него ще може да завивате комфортно мъничето, с цел да може да се разхожда и да спи на открито даже и в студените дни.

Удобни са и спомагателните подложки за седалка. Количките са направени от промазана материя и е допустимо през лятото да са леко неприятни при досег до голата кожа на бебето, а през зимата – да не задържат топлота. Една мека поставка за седалка от памучен плат ще обезпечи на бебето повече комфорт. В същото време за вас ще е доста по-лесно да я почиствате при потребност, без да се постанова да перете цялата количка.

Добра концепция е да се снабдите и с спомагателен чадър или сенник, които в летните дни да обезпечават повече сянка за детето. Има и модели колички, които нямат потребност от тези аксесоари.

 а iStock/Getty Images

Удобства за мама

Комфортът на мъничето безспорно е значим, само че и вашето улеснение не е за занемаряване – въпреки всичко вие сте индивидът, който се грижи за всичко. Има метод да извършите по този начин, че разходките ви да не са призрачен сън, а наслаждение. Достатъчно е да извършите своята бебешка количка една концепция по-практична.

Като начало, имате потребност от специфична чанта, която да може да се закача на дръжките на количката. Ако е нужно, купете си я настрана. За всяка разходка ще се постанова да имате подръка аварийни дрешки, пеленки, шишета, кърпички, играчки и какво ли още не, и няма потребност да носите всичко това на тил, до момента в който бутате количка. На пазара ще откриете и специфични органайзери, както и закачалки за пазарските чанти.

За да ви е още по-удобно, можете да се снабдите и с подложка за чаша – по този начин ще има къде да държите кафето си, без да го разливате, или шишето на бебето, когато към този момент може да го употребява единствено.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР