Вероятно сте научили от медиите за последните 2 седмици за

...
Вероятно сте научили от медиите за последните 2 седмици за
Коментари Харесай

Нова акция за даряване на кръв за лекар


Вероятно сте научили от медиите за последните 2 седмици за злощастния случай с младата лекарка, паднала от висок етаж в София.

От незабавната ни болница „ Пирогов “ сигназилизират за нуждата от кръв и кръвни артикули, както за нея по този начин и за други пациенти на болничното заведение. Нуждата от тях е ежедневна и дефицитът е осезателен.

Пироговци са подхванали самодейност за дарителска акция измежду личния състав в университетската болница. Тя е подкрепена на шефа на "Пирогов " и шефа на НЦТХ. Това обаче надали ще е задоволително и по тази причина се причисляваме към апела им.

Молбата ни е към всеки, който има опция да поддържа живота – в „ Пирогов “ ежеминутно се избавят хора в извънредно сериозно положение. Кръводарител може да бъде всеки, който е клинично здрав, не е приемал медикаменти в границите на деня на кръводаряване и не е дарявал кръв през последните 3 месеца.

Всеки, който желае да подари кръв може да го направи през днешния ден, понеделник, 6 август, сред 17 и 19 часа в зала „ Проф. Емил Таков " (рапортна зала на травматологичния комплекс), 2-ри етаж в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов ". Необходимо е да се носи документ за идентичност.

Дарете кръв, спасете живот! Доброто в потребност се помни за цялостен живот!
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР