Вероятно сте чували за секс позата, наречена ножица, която се

...
Вероятно сте чували за секс позата, наречена ножица, която се
Коментари Харесай

Какви са предимствата на секс позата ножица?

Вероятно сте чували за секс позата, наречена " ножица ", която се извършва съвсем по този начин, както звучи: двама души подреждат телата си като чифт ножици, тъй че гениталиите им да се допират по полово прелестен метод. Тази поза нормално се избира от лесбийски двойки, макар че всички могат да я пробват и да персонализират позицията по какъвто и да е метод, написа trafficnews.bg. Експерти обясниха повече за позата:
Какво е толкоз прелестно в " ножицата "?
Тази поза е обвързвана с близостта на телата и гениталиите, по тази причина и множеството двойки я дефинират като много приятна. Усещането бедрата ви да се движат по тялото на колегата ви е топло и вълнуващо. Въпреки че нормално не включва навлизане, " ножицата " предлага фамилиарност, каквато по-традиционните полови позиции не постоянно имат.

Разтриването на гениталиите също е единствено по себе си прелестно. " Актът на търкане на нечия вулва върху предмет, част от тялото или друга вулва постоянно е прелестен, защото нормално включва стимулиране на клитора ", споделя секс терапевтът и психолог Кристина Нелсен, съсобственик в California Relationship Centers. Много хора също доближават оргазъм по този метод, споделя Нелсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР