Вероятно ще се изненадате да разберете, че хората не са

...
Вероятно ще се изненадате да разберете, че хората не са
Коментари Харесай

Отблъскващите грешки, които може да ви лишат от целувка

Вероятно ще се изненадате да разберете, че хората не са единствените, които изпитват наслаждение при целувка . Шимпанзетата и по-малките им събратя бонобо също познават това чувство.

Целуването води до обособяване на окситоцин в човешкото тяло, постоянно именуван " хормон на любовта " или " хормон на прегръдката ", както и на хормона на щастието ендорфин.  Младежите на възраст от 18 до 24 години се целуват приблизително 11 пъти седмично, а 5 % от хората над 45 години - повече от 31 пъти в седмицата. Към отрицателните страни се отнася фактът, че двама души обменят сред 10 милиона и 1 милиард бактерии .

Френската целувка в действителност е тип подготовка, тъй като при нея се включват всички 34 лицеви мускула, а в случай че е буйна - гори 6,4 калории на минута. В една целувка се съдържат приблизително 6,4 % мазнини, 4,1 % сол, 1,6 % органична материя, 81 % вода и 6,3 % протеини.  Основните неща, които интервюираните показаха като отблъскващи неточности на колегата, са преди всичко неприятният мирис , на второ - сблъскването на зъби . Третата позиция хората отредиха на мириса на цигари , а четвъртата и петата надлежно на шумната целувка и на напуканите устни .
 / iStock/Getty Images
Още за целувката:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР