Вероятно ще наблюдавам (жребия), а няма да го тегля, за

...
Вероятно ще наблюдавам (жребия), а няма да го тегля, за
Коментари Харесай

Цитат на деня: Няма да тегля жребия, за да не направя пак свободен ход отиване и връщане

" Вероятно ще следя (жребия), а няма да го тегля, с цел да не направя отново свободен ход отиване и връщане. "

Това съобщи почетният президент на " ЦСКА-София " Димитър Пенев на въпрос дали ще участва на жребия за Лига Европа. Червените ще се включат от първия прелиминарен кръг на шампионата, а противникът им ще бъде изтеглен на 19 юни.

Преди година тимът доби право на присъединяване в Лига Европа по състезателен път, а Пенев пътува до Нион за тегленето на жребия. Минути преди церемонията обаче " ЦСКА-София " беше изваден от шампионата, защото УЕФА не го призна за правоприемник на " Литекс ".

През февруари европейската централа позволи на ръководения от Гриша Ганчев клуб да взе участие в европейските шампионати.

Пенев беше запитан и за мнението му за формата на Първа лига. " Не го разясня, тъй като съм минал доста стадии в нашето състезание. Нито съм професор, нито съм счетоводител, с цел да дам някаква оценка. Това си има решение на хората, които дават отговор за тази стратегия. "

Треньор №1 на България за XX век показа и част от упованията си за идното международно състезание в Русия. " Все още нямам любимец. Трябва да прегледаме и във вестниците, когато излиза спортна информация, там има класиране и вероятно ще се излъжа за някоя незнайна страна. Изненада ще има от арабските страни, само че знаете - Германия, Англия, домакина Русия също. Не се разгласява доста за тях, само че чакаме едно съществено показване от домакините. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР