Вероятно повечето от вас помнят Теди Тодорова от риалити формата

...
Вероятно повечето от вас помнят Теди Тодорова от риалити формата
Коментари Харесай

От TopQueen до зъболекарския кабинет. Всички мечтаят да са пациенти на Теди Тодорова

Вероятно множеството от вас помнят Теди Тодорова от риалити формата TopQeen. Красавицата безусловно остави всички без думи с присъединяване си. От тогава минаха няколко години, а Теди не е спряла да се развива шеметно. Днес тя е квалифициран ортодонт със личен кабинет. Впуснала се е с огромна обич в специалността, която е избрала, и приема лекарската престилка като втора кожа.

Неслучайно и точно Теди е определяна като

най-красивата стоматоложка измежду БГ инфлуенсърите и най-следвания инфлуенсър измежду БГ стоматолозите!

С близо 140К почитатели в Instagram тя е всекидневно ентусиазъм за всички, които я следват, а фотосите, които разгласява, никой не може да подмине равнодушно.

Теди не един път е споделяла, че е амбициозна. Обича да прави всичко на макс и е повече от щастлива, че фантазията ѝ да бъде ортодонт се е сбъднала.

Пред тя описа за

нещата, без които може и обича най-вече .

Оказа се, че младата зъболекарка е вманиачен почитател на Хари Потър. Чела е всяка книга повече от 20 пъти. Обожава извънредно люти дъвки и мъчно се разделя с ластиците, с които тренира. На последното не ни е по никакъв начин мъчно да повярваме поради блестящата фигура, която показва.

За да научите повече за Теди и да разберете какви препоръки насочи към всички, които желаят да влязат във форма – гледайте цялото видео във Vbox7.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР