Вероятно поне веднъж ви се е искало да видите как

...
Вероятно поне веднъж ви се е искало да видите как
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда първият хотел за космически туристи в света

Вероятно най-малко един път ви се е желало да видите по какъв начин наподобява планетата ни от Космоса. Подобна панорама е пред очите само на астронавтите на борда на Международната галактическа станция (МКС). Идеята за галактически туризъм, обаче набира все по-голяма известност, което се дължи и на навлизането на все по-модерни технологии. Дизайнери на The Gateway Foundation създават първия галактически хотел в света.



Впечатляващото оборудване носи името "Von Braun Space Station " и ще употребява същите технологии, които откриваме на борда на МКС. Научните планове няма да са акцент за галактическия хотел, който ще може да приюти по едно и също време до 400 посетители, които ще бъдат настанени в 24 самостоятелни кабини. Прави усещане, че визията на хотела съставлява сфера с диаметър от 190, която основава сходна гравитация с тази на Луната.



Интериорът е съвременен и задоволително първокласен, предлагайки екстри като заведения за хранене, питейни заведения, конферентни зали и даже киносалон. Гостите ще идват и ще си потеглят от галактическия хотел със специфична совалка, която ще обслужва особено "Von Braun Space Station ". Създателите на концепцията са си сложили като цел да са подготвени оборудването да отвори порти за първите си гости през 2025г., като обмислят построяването на още по-голям хотел.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР