Вероятно няма мъж на света, който да не си е

...
Вероятно няма мъж на света, който да не си е
Коментари Харесай

Отново за размера на мъжкото достойнство в сантиметри

Вероятно няма мъж на света, който да не си е задавал безконечния въпрос за размера на мъжкото си достолепие. Около последното постоянно са се носели и легенди, и митове, които пък са създавали стандарти и комплекси.

А точният отговор идва от допустимо най-безпристрастния съдия - от науката.
 CockCam - камерата за пенис е тъкмо това, което наподобява
CockCam - камерата за пенис е тъкмо това, което наподобява

Хай-тек нововъведения в областта на секс играчките

, оповестен неотдавна в British Journal of Urology International, ни дава някои конретни числа. Те са базират на данни от 17 изследвания, в които взимат присъединяване повече от 15 000 мъже. Ето какво разкри анализът за междинната дължина и дебелина на пениса във възбудено и в обикновено положение.
 Снимка 502657

Добрата вест е, че при множеството мъже размерът не е толкоз дребен, колкото те може би си мислят. Само че неща като филмите с порнографско наличие изкривиха общата визия за това какво значи " естествен " размер.

Средна дължина и междинна обиколка

Според въпросното изследване, извършено в King`s College London, междинната дължина на възбуден пенис е 13.2 см, а дебелината му - 11.7 см.

Съответно междинната дължина на невъзбуден пенис е 9.14 см, а дебелината - 9.4 см.

За тези, които към момента се чудят къде тъкмо се вписват техните размери, ето още някои детайлности.

16/10 и нагоре

На 100 мъже единствено петима (5%) имат пенис по-дълъг от 16 см и по-дебел от 10 см във възбудено положение. С други думи, при повече от 90% от мъжете, взели участие в проучването, горната граница е 16 см/10 см.
 Снимка 502668

Учените обърнаха внимание и на някои известни " знаци " за размер на пениса, с цел да ревизират до каква степен са основателни.

Ръстът на мъжа и размерът на мъжеството му

Според данните, височината може и да има някаква връзка, или колкото по-високи са мъжете, толкоз по-големи са техните пениси. Тази причинност обаче се следи в доста дребна степен, споделя докторът по медицина и създател на проучването Дейвид Веале.

Теглото и размерът на ходилото

От друга страна, някои известни " показателни " за размера на пениса, се оказват изцяло безпочвени. Фактори, като общо телесно тегло или размер на стъпалото, не демонстрират никаква причинност по отношение на тематиката.

В умозаключение лекар Веале добавя, че даже размерът на пениса да е малко по-малък от междинния, няма съображение за терзание, защото " това не е проблем за 85% от дамите ", написа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР