Вероятно няма жена, която в някакъв момент от живота си

...
Вероятно няма жена, която в някакъв момент от живота си
Коментари Харесай

Идеалната блондинка

Вероятно няма жена, която в някакъв миг от живота си да не е желала да бъде русокоска. Няма и мъж, който най-малко един път не се обръщал след русокоса дама. Магията на русата коса е безспорна, а стилистката на някои от най-известните русокоски в света - Мадона, Сиена Милър, Кейт Бланшет, Кейт Мос, Гуинет Полтроу, Никола Кларк дава препоръките си по какъв начин да изберем идеалното русо пред Byrdie.
 Снимка 323368

Взимаме поради тона на кожата

За светла кожа са подобаващи доста светли нюанси на русото, които доближават съвсем до платинено. " Представете си скандинавско русо, " споделя Кларк и дава за образец Кейт Бозуърт и Кейт Бланшет. За кожа с маслинов подтон би трябвало да изберем по-топли нюанси на русото, като най-благоприятен и най-естествен вид е балеажът.

Съветваме се с фризьора си

Кларк предлага обширен диалог с фризьора ни, в случай че желаеме да променим фрапантно цвета си към ярко русо. Тя припомня, че би трябвало да преценим до каква степен сходна смяна ще се вмести в метода ни на живот. " Не желаете коса, която няма да имате време или средства да поддържате. "
 Снимка 442300

Променяме цвета поетапно

Кларк поучава да не чакаме генерална смяна единствено от едно посещаване при фризьора. Най-добри резултати се реализират, когато променяме поетапно цвета.

Грижим се за русата си коса

Изсветлената коса изисква доста повече грижи от естествената - процесът по изрусяването й я прави доста по-податлива на външни въздействия като замърсяване и UV лъчи. Затова са нужни специфични артикули за руса коса, която да поддържат цвета й и да предотвратят преждевременното й " пожълтяване. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР