Вероятно няма жена, която не би искала кожата ѝ да

...
Вероятно няма жена, която не би искала кожата ѝ да
Коментари Харесай

Виното е храна за кожата.Наздраве!

Вероятно няма жена, която не би желала кожата ѝ да бъде красива, здрава и млада допустимо най-дълго време. Търсейки метод да реализираме тези неща, купуваме скъпа козметика, посещаваме кожен лекар, разкрасителни процедури. Не бива да забравяме за метода си на хранене. Част от здравословния режим са и потребните питиета, които могат да преобразят кожата ни. Такива са водата, сокът от алено цвекло, утринната чаша вода с малко лимонен сок.

Ако сте любителки на аленото вино, знайте, че в умерени количества напитката от древността е безспорен подарък за вашата кожа. Червеното вино съдържа проантоцианидини (антиоксиданти, открити в аленото грозде), които понижават нездравословното въздействие на слънчевите лъчи, забавят появяването на бръчки и понижават риска от рак на кожата. Но консумирайте напитката с мярка – не повече от 2-3 чаши седмично.

Ябълките имат редица изгоди за здравето. Освен че ни оказват помощ да поддържаме мечтаното тегло, те оказват помощ на кожата да бъде по-красива и здрава. Добавете към менюто си апетитен фреш от ябълки. Освен антистареещи антиоксиданти, фрешът ще ви обезпечи дребни количества колаген, само че и ще спомогне за синтеза му, а той е доста значим за еластичността на кожата./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР