Вероятно не сте чували за Даниела Алварес! Тази красива дама

...
Вероятно не сте чували за Даниела Алварес! Тази красива дама
Коментари Харесай

Борбената Даниела: красивата миска, чийто крак бе ампутиран

Вероятно не сте чували за Даниела Алварес! Тази красива дама обаче е много известна в Щатите, а и освен. Тя е горда носителка на купата „ Мис Колумбия “ 2011 година, и е представяла родината си на  " Мис Вселена ". Тя е родена през 1988 година в красивия град Баранкиля, северната част на Колумбия.

Не това е повода да ви разкажем повече за нея, а нейната борбеност и вдъхновяваща история, която обиколи доста от международните новинарски уеб сайтове.

Стана ясно доскоро повече от ден, че левият крайник на модела бе ампутиран под коляното, в резултат на затруднения по време на интервенция. 

Виж още:

Наскоро тя постъпи в болница в Колумбия, с цел да отстрани бучка, която е разкрила в региона на корема си. Процедурата е рутинна, само че лекарите се сблъскват с неочакван проблем.

По време на интервенцията докторите схващат, че мастната тъкан, която се пробват да махнат, се е увила към аорта, причинявайки затруднения. Последвалото е... известно.

32-годишната Алварес обаче не се предава и пада духом. Тя гледа към бъдещето с огромен оптимизъм. Тя е уверена, че ще се оправи с новата действителност. 

Виж още:

Манекенката показа в своята Инстаграм няколко думи, с които демонстрира, че е решена да свикне с новия си живот.

" Искам да споделя с всички вас моето ново " Аз ". Обичам тялото си не по-малко от преди и съм щастлива, че към момента съм на този свят. Готова съм да се оправя с всички провокации, които ми предстоят “, написа Даниела и продължава:

„ Знам, че с Божията помощ всичко е допустимо. За какво са ми крайници, когато имам крила, с които да хвърча? Нека в никакъв случай не стопираме да се движим напред ", гласи посланието на Алварес. 

Виж още:

Не след дълго Даниела ще може да постави протеза, която ще ѝ помогне да продължи с обичаните си занимания - танци и плуване. Снимки СЛЕД интервенцията може да видите в формалния профил на Даниела ТУК

Във видеото горе пък вижте историята на Судан Макур Диет, който преди повече от 10 години останал без един крайник.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР