Вероятно не сме чували за Алекс Родригес, преди да стане

...
Вероятно не сме чували за Алекс Родригес, преди да стане
Коментари Харесай

Как Джей Ло промени Алекс Родригес

Вероятно не сме чували за Алекс Родригес, преди да стане гадже на Дженифър Лопес. Двамата са сгодени неотдавна и всички чакаме блестяща женитба. Но с цел да стигне до облика на мечтания мъж, спортистът мина по сложен път.

Бъдещият брачен партньор на поп дивата има зад тила си дълга кариера на бейзболист, както и един брак, който завършва през 2008г.

А цялото това медийно внимание, всички блестящи събития и безпределно театралничене за фотоси до една от най-известните дами сигурно му е било непознато до преди да стане мъжът до Джей Ло.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Юни 15, 2019 в 11:40 PDT

В новия брой на списание Sports Illustrated Родригес споделя по какъв начин Лопес му е оказал помощ да бъде това, което виждаме през днешния ден . Тя го е изкарала от черупката му - общественият му облик, който самият той назовава " робот ".

Образ, който през днешния ден несъмнено не харесва. Образ, който певицата е трансформирала със своите препоръки и градивна рецензия. Дори когато става дума за конференция след бейзболен мач, Родригес още веднъж се допитва до своята обичана по какъв начин да се държи.

Джей Ло го е научила най-много да показва повече страсти , да бъде прям както със себе си, по този начин и с останалите. И да не се тормози да не би инцидентно да наподобява слаб.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Rodriguez (@arod) на Юни 3, 2019 в 5:08 PDT

" Ключът е в това да бъдеш най-хубавата си версия. Не да бъдеш подправен, някой различен, а просто да бъдеш себе си. " - това е съветът на Лопес към Родригес.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и една папарашка фотография
Снимката, от която Алекс Родригес се срами

Папарашки истории

Благодарение на скъпата помощ, която получава, Алекс през днешния ден знаем доста по-добре по какъв начин да комуникира с публиката. Прави го ловко и в обществените мрежи, където има милиони почитатели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sports Illustrated (@sportsillustrated) на Юни 25, 2019 в 5:55 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР